Keystone logo

22 Kandidat Programmer i Ledelsesstudier Marineledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Marineledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (22)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Ledelsesstudier Marineledelse

  En kandidatgrad er en indikation på, at en studerende har fået en dyb viden om hans eller hendes valgte fagområde. Denne grad er beregnet til at blive optjent efter en bachelorgrad, og kræver normalt omkring to år at fuldføre.

  Så hvad er en Master i Maritime Management? Dette område omfatter ledelse, retning og administration inden for en marinekontekst. Studerende kan lære alt om fragt, ressourceudvinding, fiskeri og andre industrier. De kan omfatte kommercielle, juridiske, praktiske og økonomiske aspekter af shippingindustrien, samt forebyggelse af ulykker og risikostyring. Nogle programmer beskæftiger sig også med det grundlæggende i forretningsforvaltning og hjælper eleverne til at blive effektive ledere inden for deres valgte industri.

  De, der forfølger maritime management-programmer, har ofte en række fordele ved at gøre det.For en udøvelse af en kandidatgrad kan eleverne lære vigtige færdigheder som kritisk tænkning, problemløsning og kommunikation. For en anden kan disse programmer give en dybdegående videnbase, der kan komme til nytte i en maritim karriere.

  Omkostningerne ved en grad i dette felt kan afhænge af en række forskellige faktorer. Omhyggelig finansiel forskning bør gennemføres inden indskrivning i enhver institution. Nogle faktorer, der skal tages i betragtning, er materielle priser, gebyrer, samlet undervisning og rejse- eller leveomkostninger.

  Studerende, der gennemfører en maritim ledelse grad kan være i stand til at arbejde i en bred vifte af potentielle roller. De kunne blive administratorer, planlæggere, ledere, konsulenter eller analytikere for rederier og andre organisationer inden for søfartssektoren. De kan også blive maritime specialister inden for større virksomheder. Nogle kandidater selv beslutter at starte deres egen virksomhed.

  Er du interesseret i at forfølge en Master i Maritime Management? Vores database kan hjælpe dig med at komme i gang. Bare søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.