Keystone logo

20 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Maskinteknologi Marineteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Maskinteknologi
  • Marineteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Maskinteknologi Marineteknologi

Ofte taget efter bachelorstudier tilbyder mange kandidatuddannelser fleksibel planlægning, så de studerende kan balancere liv og karriere med deres studier. Studerende modtager typisk deres grader med et til fire års studier, selv om nogle programmer kan have universitetspålagte tidsbegrænsninger på varighed.

Hvad er en Master i Marine Engineering? En Master i Marine Engineering er designet til at sætte eleverne i stand til at videreudvikle deres ingeniør karriere med dedikerede og fokuserede studier på branchens mest relevante teknologier og emner. Studerende undersøger generelt de principielle ingeniørkoncepter, der er relevante for moderne havteknologi, mens de lærer om politik, historier, juridiske og sociale konventioner, der fortsætter med at forme området i dag. Udover at modtage en stærk teoretisk baggrund kan eleverne få praktisk erfaring gennem praktikophold og projektbaserede læseplaner, der tilskynder til innovation, samtidig med at forsknings- og beregningsevnen forbedres.

Studerende, der gennemfører deres studier inden for denne teknik specialitet, får solid videnskabelig baggrund, lærer at arbejde med industriel relevant software og hardware og udvikle en velafrundet forståelse af de økologiske problemer, der er relevante for havteknik. Disse færdigheder kan føre eleverne til karriereudvikling og opfylde positioner over hele kloden.

Oprettelse af en skatteplan for college kan være skræmmende uden de rigtige oplysninger. Studerende skal kontakte deres interesseprogrammer for at få detaljerede oplysninger om gebyrplaner, forventede leveomkostninger og andre økonomiske data.

Personer, der besidder en ingeniørgrad, er normalt i høj efterspørgsel, og det er dobbelt så sandt for dem med en specialgrad som marine engineering. Studerende kan forfølge karriere fra hvor som helst i verden og finde beskæftigelse med offentlige myndigheder, store virksomheder og forskningsfirmaer - for blot at nævne nogle få. Udover at blive en marine ingeniør, kan eleverne også indeholde titler som havnekniker, vandtekniker, marineforsker, søfartsarkitekt, ingeniørkonsulent og marine byggeprojektingeniør.

En Master i Marine Engineering kan give en boatload af muligheder, uanset om du deltager fra komfort i dit hjem eller søge på campus klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.