Keystone logo

28 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Marineteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Marineteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Marineteknologi

Mange mennesker er interesseret i både og skibe. Nogle beundrer kraften fra en mægtig olietanker. Andre kommer fra fiskeri eller transportbranchen. Atter andre er interesseret i andre typer af marine konstruktioner, såsom boreplatforme. Mange forfølge denne interesse ved at tjene en kandidatgrad i maritim teknik og dermed opnå de legitimationsoplysninger til en karriere i den maritime industri.

Hvad er en Master i Maritime Engineering? Ofte denne avancerede grad er en forlængelse af en bacheloruddannelse i maritim teknik eller et beslægtet grad. Det indebærer avancerede studier i alle aspekter af hav-relaterede engineering, herunder designe håndværk for vind og bølger stress, valg af materialer til at modstå ætsende karakter af havvand, og som opfylder statslige krav og regler for docking og ocean rejser.

Maritime ingeniørarbejde er nøglepersoner i design og vedligeholdelse af store oceangående skibe og andre marine konstruktioner.Kandidater spiller en vigtig rolle i den maritime industri, og en kandidatgrad i maritim teknik, får mulighed for at deltage i denne centrale område.

Omkostninger til et ingeniøruddannelsen maritim varierer meget fra uddannelsesinstitution. Omkostninger ligger mest i undervisning, selv om nogle programmer involverer studerende i faktiske skibsværft aktivitet. Kandidater kan forvente kandidatuddannelsen til at vare flere år.

Mange kandidater arbejder inden for skibsbygningsindustrien. Maritime Engineering er en kombination af elektrisk og maskinindustrien. Nogle kandidater arbejde på design, udvikling og vedligeholdelse af fartøjer fremdrift og de tilknyttede indbyggede systemer. Andre bliver skibskonstruktører, der beskæftiger sig med den faktiske udformning af et skib, med særlig fokus på fremdrift anlæg, styring og elektrisk strøm distribution. Dette program kvalificerer kandidater til at deltage i en række vigtige industrielle opgaver.

Programmer til en Master i Maritime Engineering er tilgængelige på en række institutioner i hele verden. Nogle programmer give studerende mulighed for at gennemføre de fleste eller alle deres kurser online. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.