Keystone logo

34 Kandidat Programmer i Medieledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Mediekundskab
  • Medieledelse
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (34)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Medieledelse

Som kandidatuddannelsens første niveau følger kandidatuddannelsen undervisning og kvittering for en bachelorgrad. Det giver mulighed for at opnå mastery i et bestemt fagområde eller studieemne.

Hvad er en kandidat i Media Management? Dette uddannelsesprogram er til studerende, der ønsker at styre medievirksomheder, yde strategisk rådgivning og blive kommunikationsledere. Nogle emner dækket omfatter ofte søgemaskineoptimering og markedsføring, sociale medier kommunikation, data-drevet forvaltning og virksomhedsledelse. Programdeltagere lærer ofte om internetsikkerhed, globalisering og forskellige typer medieorganisationer til at dække vigtige problemer, som fagfolk støder på.

Studerende fra et kandidatuddannelse i medieforvaltning kan forvente at lære færdigheder som virksomhedsledelse og projektledelse, som er nyttige faglige evner, der kan anvendes i praktisk taget enhver industri. De lærer også, hvordan man effektivt håndterer professionel digital kommunikation til organisationer.

Udgifterne til en kandidatgrad i medieforvaltning afhænger af hvilken skole du deltager i, og hvilket land det er placeret i. Programmer har tendens til at løbe mellem et år eller to. At nå ud til skolerne for de mest up-to-date finansielle oplysninger er altid en god indsats.

Kandidater med en Master i Media Management kan forvente at have karriere, der spænder fra produktionsassistent, markedsforsker og junior konsulent til flere seniorroller som partner, projektleder, digital forlagschef, journalist, mediekonsulent og programdirektør. Der findes også muligheder som analytikere, kreative direktører eller indholdseksperter og strateger. Andre positioner i branchen kan være relateret til markedsføring, ledelse, medieintelligens, forretningsudvikling, strategianalyse eller regulering og politik.

Master i Media Management programmer kan findes over hele verden. Mens de fleste kan være campusbaserede grader, findes der online-uddannelsesmuligheder, som giver dig mulighed for at deltage og afslutte kursusarbejde, hvor du bor på egen hånd. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.