Keystone logo

12 Kandidat Programmer i Medier og design 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Mediekundskab
  • Medier og design
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Medier og design

Enhver virksomhed har brug for at få sit budskab over til forbrugerne. Regeringer og nonprofit grupper arbejder også hårdt for at kommunikere klart med offentligheden. Derfor er en ekspert med en Master i Medier og Design er så værdifuld for disse organisationer.

Hvad er en Master i Medier og Design? Det er en avanceret grad, at yderligere øger de færdigheder og evner af kreative professionelle. Disse programmer giver supplerende uddannelse og forberede de studerende til lederroller i kreative områder, der er forbundet med markedsføring og kommunikation. Kandidater anvender avancerede metoder til fremstilling af præsentationer og billeder, der appellerer til publikum på tværs af en bred vifte af multimedie-platforme.

Disse programmer øge effektiviteten af ​​elevernes naturlige kreativitet ved at udvikle de tekniske færdigheder er nødvendige for at nå et større publikum. Eleverne lærer, hvordan moderne edb-værktøjer bruges til at skabe billeder og temaer, der kommunikerer komplekse ideer visuelt.Ud over de tekniske aspekter af deres uddannelse, de også lære om at skabe markedsføring og reklamekampagner. De udvikler metoder til at organisere og motivere grupper af andre kreative professionelle.

Omkostningerne ved en Master i Medier og Design kan variere betydeligt afhængig af institutionen den studerende vælger. Det er en god ide at starte forske muligheder med det samme. De fleste programmer kræver yderligere mindst to års fuldtidsstudie. Kontakt indlæggelser hos din skole valg for undervisning og gebyr oplysninger.

Kandidater fra disse programmer er forberedt til en karriere i marketing eller reklame firmaer. De har også ofte finde arbejde som web-udviklere, og deres færdigheder gælder i nogle computerspil design positioner. Disse kandidater ofte stige til lederstillinger inden for deres organisationer og kan tage på lederroller. Nogle bly hold af andre marketing eksperter i et design koordinator rolle.Andre arbejder for konsulent- medier virksomheder eller endda starte deres egen freelance arbejde som jeg nternet indholdsleverandører.

For mange erhvervsaktive studerende, traditionelle kollegium kursus arbejde konflikter med deres tidsplan. Online grad programmer er tilgængelige, at levere fremragende uddannelse, der passer inden for livsstil begrænsninger af travle fagfolk. Internationale studerende kan også drage fordel af den bekvemmelighed af online klasser. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.