Keystone logo

54 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Maskinteknologi Mekatronik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Maskinteknologi
  • Mekatronik
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (54)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Maskinteknologi Mekatronik

En master 's grad er kulminationen på videregående studier på et specialiseret område. Studerende, der har tjent en bachelor videnskab grad er typisk berettiget til at forfølge en master 's grad i områder med tilknytning til engineering. Master 's uddannelser normalt tage tre til fire år for at tjene. Typisk en komponent af en mester 's grad er et speciale i det sidste studieår, ofte baseret på forskningsprojekter.

En potentiel studerende med en bachelor-grad i naturvidenskab, der overvejer en avanceret ingeniøruddannelse kan undre, "Hvad er en Master i Mekatronik? " Moderne teknologi er afhængig af sensorteknologi til at udføre præcise funktioner, fra Touchscreen tabletter og telefoner til robot samling maskiner. Mekatronik er videnskaben om at modtage, behandle og transmittere sensoriske data.

En Master i Mekatronik forbereder en studerende til en karriere i en branche relateret til robotter, mikroelektronik, eller sensorteknologi.Graden kan åbne succesfulde studerende til spændende muligheder på områder af avanceret teknologi i brancher som bilindustrien, luftfart, mikroelektronik, eller automatisering specialiteter.

Omkostningerne ved en Master i Mekatronik varierer prægtigt afhængigt af faktorer, herunder det land, hvor programmet er placeret og omkostningerne og behov unik for en individuel elev. Udgifterne vil omfatte undervisning og gebyrer samt andre leveomkostninger.

Karriere muligheder med en Master i Mekatronik omfatter muligheder i planlægning og design robotteknologi samt avancerede applikationer i sensorer og mikroelektronik. Bilindustrien er stærkt afhængige af mekatronik ingeniører til at løse problemer og skabe teknologi der skal anvendes i produktion og drift af alle slags køretøjer.Videnskaben om mekatronik afhængig tankevækkende, faglærte, veluddannede personer til at løse problemer og skabe enhederne i fremtiden, og de mange programmer tilgængelige tilbyde forskellige speciale spor for at forfølge et bestemt område af interesse.

Mange universiteter i lande over hele verden tilbyder et program i mekatronik. Det er nemt at lære mere om, hvordan du finder et egnet program til en Master i Mekatronik. Bare søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.