Keystone logo

39 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Mellemøststudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Områdestudier
  • Mellemøststudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (39)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular education type

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Mellemøststudier

En kandidatgrad er en avanceret akademisk betegnelse tilskyndet personer, der effektivt gennemfører et omfattende studieforløb inden for et bestemt område eller industri. De fleste kandidatuddannelser tager cirka to år at fuldføre, og bygger typisk på den viden, der er opnået i en beslægtet bacheloruddannelse.

Hvad er en Master i Mellemøsten studier? Dette strenge program tager normalt to år at gennemføre og indebærer et bredt overblik over emner af relevans for Mellemøsten. Studerende i et sådant program bør forvente at dække Mellemøsten historie, islamiske og religiøse studier, Mellemøsten kunst og arkæologi, og en række forskellige sprog og bemærkelsesværdige litteraturarbejder skrevet på arabisk, hebraisk, persisk og tyrkisk. Yderligere opmærksomhed vil blive givet til antikke kulturer som egyptologi og assyriologi, såvel som de økonomiske overvejelser af interesse for dette område.

Succesfulde kandidater fra en kandidat i Mellemøsten studier program er forberedt til en bred vifte af globale holdninger. De er også typisk ansat før og i stand til at styre højere lønninger end dem uden grader, eller dem med mindre grader.

Omkostningerne ved at opnå en Master i Mellemøsten Studier varierer baseret på flere nøglefaktorer, herunder programmets varighed, den region, hvorigennem den tilbydes, og selve programmet og skolens prestige.

Mange kandidater fra Mellemøst-masteruddannelserne finder arbejde i videregående uddannelser eller som kulturelle liaisoner eller analytikere, mens andre finder beskæftigelse i konsulentvirksomhed, oversættelse, udenlandske tjenester, ikke-statslige organisationer eller i den private sektor. Andre bruger dog graden som et middel til at opnå en mere avanceret grad.

Hvis en kandidat i mellemøstlige studier lyder som det rette handlingsforløb for dig, får du adgang til vores omfattende globale programkatalog og brug føringsformularen til at finde den der bedst passer til dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.