Keystone logo

83 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Menneskerettigheder 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Menneskerettigheder
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (83)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Menneskerettigheder

For at opnå en kandidatgrad skal du først færdiggøre en bachelorgrad. Skoler, der tilbyder denne avancerede eksamensrapport, tager i gennemsnit to år. Denne avancerede grad kan tage længere tid, hvis du deltager i undervisningen på deltid, mens du arbejder.

Hvad er en mester i menneskerettigheder? Dette studieområde ser på menneskelige resultater i forskellige situationer og afgør, hvilket resultat der er bedst for menneskeheden. Fokus inden for dette felt kan være på teori eller implementering. Specifikke emner omfatter social udstødelse, mangfoldighed, børns rettigheder og ligestilling mellem kønnene. Mange programmer omfatter arbejde på området for bedre at forstå den direkte virkning af specifikke humanitære indsatser.

Nogle færdigheder, du kan erhverve, mens du forfølger denne grad omfatter sociale følsomhed, følelsesmæssige coping mekanismer og kommunikation. Disse er vigtige, når du beskæftiger sig med menneskelig krise, uanset om du er i dit eget liv eller arbejder i menneskerettigheder.

Der er flere faktorer at overveje, når budgettet for din kandidatgrad. Disse omfatter, hvor længe du planlægger at studere, de bøger du har brug for og leveomkostningerne på din skoles placering. For at dække disse omkostninger skal du finde ud af om de skoler, du overvejer, tilbyder stipendier til deres kandidatstuderende.

Med denne grad er der flere sektorer, du kan søge efter beskæftigelse. Mange af disse er internationale i naturen, såsom internationale medier, udenrigshandel og internationale regler. Nogle af disse er inden for regeringen, mens andre er offentlige. Ikke-internationale holdninger kan findes i konsulent-, forsknings- og aktivistgrupper. Brug "menneskerettigheder, " "ligestilling " og "social retfærdighed " som nøgleord, mens du udfører en jobsøgning for at se, hvordan udbredte stillinger som dette er.

Skoler med et menneskerettighedsprogram findes over hele verden, så beslut dig, hvor du vil studere online, når du udfører din søgning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.