Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Kandidat i Merchandising 2023/2024

4 Kandidat Programmer i Merchandising 2023/2024

Oversigt

Efter at have afsluttet en bachelorgrad, mange studerende har et ønske om at opnå yderligere uddannelse for at fremme deres viden. En kandidatgrad kan give de studerende med ekspertise i et bestemt emne. Nogle kandidatuddannelser foregår i et klasseværelse miljø, og andre er forskningsbaseret.

Hvad er en Master i Merchandising? Dette program hjælper eleverne lærer at forske i forskellige aspekter af modebranchen, så de kan blive mere effektive til at sælge produkter. I løbet af deres tid i skolen, vil de studerende få værdifuld viden om modebranchen. Almindelige klasser omfatter indkøbsteknik, tekstiler, drift, logistik, branding, varemærker, detailstyring, customer relationship management, og meget mere. Studerende også lære om livscyklus af et produkt, så de kan blive mere effektive i deres fremtidige karriere. Den gennemsnitlige program er et år, og nogle programmer har stipendium muligheder.

Der er flere unikke fordele til at modtage en Master of Merchandising. Denne avancerede grad vil give dig flere karrieremuligheder. Desuden er kursusaktiviteter indgreb og hands-on. De fleste studerende forstå begreberne og gå videre til at anvende dem i det virkelige liv.

Omkostningerne ved at modtage en kandidatgrad varierer afhængigt af universitetet. Der er forskellige skoler rundt om i verden, der tilbyder programmer i merchandising og mode. Hver skole opkræver et andet gebyr for undervisning.

Studerende, der afslutter med en Master i Merchandising typisk gå videre til at arbejde i en række forskellige roller i modebranchen. Det er almindeligt for dem at arbejde som merchandising ledere, licens ledere, produktchefer, drift og logistik ledere, distribution ledere, ledere kunderelationer, købere, detail ledere, merchandising og visuel merchandising.Der er beskæftigelsesmuligheder med at købe kontorer, kontrakt virksomheder, mode branding selskaber og større detailhandlere.

Du kan finde en kandidatuddannelse på nettet, som vil hjælpe dig med at få den viden og færdigheder, du har brug for at opleve succes i modebranchen. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Mode
 • Merchandising
Studieområde
 • Mode (4)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger