Keystone logo

14 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi Metallurgi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Materialeteknologi
  • Metallurgi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi Metallurgi

Når eleverne er færdige med en bachelorgrad, har de mulighed for at ansøge om et kandidatuddannelse i deres fagområde. Masteruddannelserne giver ofte eleverne mulighed for at koncentrere sig om et bestemt aspekt af en industri eller et felt og videreudvikle deres uddannelse. De hjælper også eleverne med at beherske deres område af interesse.

Hvad er en Master i Metallurgi? Dette program fokuserer på mineralforarbejdning og kemien bag udvindingen af ​​urenheder fra metaller, glas og krystaller. Elever lærer at bruge disse rensede produktformer, ændre deres styrke og gøre dem resistente over for korrosion. Disse ideer kan implementeres i en række brancher, såsom genbrug, produktudvikling og affaldshåndtering. Studerende kan formulere og løse problemer, ændre eksisterende metoder og evaluere nuværende proces. I sidste ende hjælper disse processer med at forbedre produkter og forenkle folks liv.

Udover at lære at forbedre naturlige stoffer såvel som menneskeskabte materialer lærer lærde vigtige færdigheder, som hjælper dem med at fungere på arbejdspladsen. At arbejde sammen med et hold, mødefrister og være ansvarlig kan hjælpe eleverne med at opnå større lønninger og kvalificere sig til mere prestigefyldte holdninger ved eksamen.

Udgifterne til undervisning kan variere fra universitet til universitet, afhængigt af programmets specifikationer såvel som hvor skolen er placeret. Studerende bør gøre deres forskning, før de ansøger om et universitet for at sikre, at de vælger en, der passer til dem.

Metallurgiområdet tilbyder en bred vifte af muligheder for mastergradsejere. En professionel kan finde beskæftigelse i små og store virksomheder, der arbejder som stålprocesingeniør, materialforsker, fejlanalytiker eller design- og kvalitetsanalytiker. Kandidater kan også finde beskæftigelse i undervisning, ledelse og projekt engineering.Med en konkurrencedygtig løn og mange ekstra fordele giver denne grad ofte succes til studerende, der har en Master i Metallurgi.

Studerende, der bor på fjerntliggende steder, arbejder eller har familier kan ønske at tage programkurser online. En række institutioner tilbyder disse muligheder. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.