Keystone logo

22 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Udviklingsstudier Migrationsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Udviklingsstudier
  • Migrationsstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Udviklingsstudier Migrationsstudier

De fleste kandidatgrader tilbydes som Master of Arts eller en Master of Science. Afhængigt af den valgte karrierevej kan en mester styrke karrieren eller åbne tidligere lukkede døre.

Hvad er en kandidat i migrationsstudier? Forskning er en stor del af denne grad. Studerende lærer indvandringspolitikker, forskningsmetoder, arbejdsmigration, fortrængning og udvikling i den moderne verden og globale tendenser. Individuelle kursusbaner kan skræddersyes afhængigt af lærerens interesser og fremtidige karrieremål. Studerende lærer forskellige aspekter af lov og politik og hvordan man praktiserer dem på området. De fleste uddannelser er afsluttet om to år og omfatter en afhandling. Mange tilbyder også en mulighed for at studere i udlandet.

Programmet lærer deltagerne, hvordan man kan kampagne og udføre advocacy arbejde. At lære ordentlige forskningsmetoder hjælper ikke kun i det valgte karrierefelt, men hjælper også eleverne med at undersøge andre ting i deres liv, der nyder godt af kvalitetsinformation fra sundhedspleje og bilkøb til at eje et hjem.

For at forberede økonomisk, skal du undersøge de forskellige muligheder, der er tilgængelige, fra de forskellige omkostninger til den krævede kursusbelastning, inden du træffer beslutning om det rigtige program for den studerende og hans eller hendes budget. Det er også foreslået at nå ud til skolerne for en løbende omkostning.

Program kandidater har taget deres Master i migrationsstudier og fortsatte med deres uddannelse for at blive læger og advokater. Mange har også gået på arbejde for globale organisationer som De Forenede Nationers Hjælpeorganisation. Karriereveje i menneskerettigheder, indvandring, humanitært arbejde og flygtningearbejde er alle levedygtige muligheder. Mange statslige og ikke-statslige organisationer og organer tilbyder potentielle jobmuligheder for kandidater. Græsrodsorganisationer, iværksætteri, journalistik og diplomati giver yderligere karrieremuligheder.

Programmer er tilgængelige i forskellige universiteter over hele verden eller online for den studerende, der har brug for en fleksibel tidsplan. For at starte processen, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.