Keystone logo

4 Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Mikroøkonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Bachelor
  • Mikroøkonomi
Studieområde
  • Økonomi (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Mikroøkonomi

En kandidatgrad er ofte en glimrende måde at fremme dig selv på dit valgte område. Det tager normalt omkring to år at fuldføre, men det viser verden, at du har opnået en dyb forståelse af emnet.

Hvad er en Master i Mikroøkonomi? Denne gren af ​​økonomien handler om undersøgelsen af, hvordan enkeltbeslutninger og individuelle politikker påvirker økonomien. Kurser dækker ofte effekterne af ændringer i markederne på prisfastsættelse for forbrugere og virksomheder samt ændringer af ting, der påvirker disse markeder, såsom skatter og mangel på ressourcer. Denne undersøgelse kan gøre informationer, der påvirker politikken for både leverandører og forbrugere, ved at holde dem ajour med konsekvenserne.

Fordele ved en Master i Mikroøkonomi kan virke for dig i dit personlige liv såvel som din professionelle. Du kan lære værdifulde færdigheder som cost / benefit analyse, strategisk beslutningstagning og pengehåndtering.

Udgifterne til en kandidatgrad afhænger af din placering og den skole du har valgt. Du kan få et detaljeret skøn fra den skole, du planlægger at deltage i.

En karriere i mikroøkonomi kan ofte se ud som du vil have det til. Du kan vælge at gå corporate, som direktør for økonomi, der har en specifik indvirkning af en virksomheds finansielle politikker. Eller måske foretrækker du en stilling som forskningsanalytiker i statslig kapacitet, hvor du kan informere ledere om skattevirkningerne på forskellige markeder. Du kan også vælge at blive konsulent eller en forsker, der arbejder for at hjælpe andre virksomheder med at forbedre sig selv gennem politiske forandringer. Alternativt kan en karriere som forfatter være det, du søger, og hjælpe lekere med at forstå de komplekse teorier, der kører priser og udbud og efterspørgsel.

Du kan sandsynligvis få en Master i mikroøkonomi overalt i verden. Den er tilgængelig på mange universiteter og gymnasier, og online hvor som helst du vil være. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.