Keystone logo

24 Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Biologi Mikrobiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Biologi
  • Mikrobiologi
Studieområde
  • Naturvidenskaber (24)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Biologi Mikrobiologi

En kandidatgrad er en type kandidatcertificering, der er optjent efter at eleverne har gennemført et studium, der tager cirka to år. Generelt indikerer denne grad, at en studerende har opnået en høj grad af færdighed i hans eller hendes valgte felt.

Præcis hvad er en Master i Mikrobiologi? Denne type grad er beregnet til at hjælpe eleverne med at lære alt om biologi på en meget lille skala. Mikrobiologi omfatter undersøgelsen af ​​bakterier, vira, amoebas, svampe, alger og endda nogle planter og dyr; Det kan fokusere på single-cellede organismer eller på specifikke komponenter i multicellulære organismer. Studerende kan studere de miljøer, mikrober lever i, såvel som organisk kemi, evolution eller cellulær struktur. Nogle programmer kan tilbyde et særligt fokus, som biologiuddannelse eller bioteknologi.

En række fordele er tilgængelige for dem, der gennemfører en grad i mikrobiologi.For eksempel kan eleverne være i stand til at give deres kritiske tænkning og problemløsning færdigheder et løft. Derudover kan eleverne være i stand til at forbedre deres faglige videnbase, så de kan forfølge en karriere inden for mikrobiologiens område.

Omkostningerne ved en mikrobiologi mastergrad vil afhænge af alt fra tilgængeligheden af ​​økonomisk støtte til materialernes omkostninger. Studerende skal kontakte deres institution direkte for præcise og aktuelle oplysninger.

Dem, der tjener en grad i mikrobiologi, kan være i stand til at forfølge en række forskellige karriere. For eksempel kan de ende med at arbejde i en medicinsk facilitet eller forskningslaboratorium; Nogle studerende fortsætter med at blive forskere med speciale i mikrobiologi. Studerende kan også blive patologer, kvalitetskontroleksperter, sanitære konsulenter, økologiske analytikere eller lærere. Jobs kan være tilgængelige i en bred vifte af virksomheder, offentlige myndigheder og nonprofits.

Der er flere tilgængelige muligheder for studerende interesseret i mikrobiologi masteruddannelser. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.