Keystone logo

24 Kandidat Programmer i Jura International ret Miljøret 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • International ret
  • Miljøret
Studieområde
  • Jura (24)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Jura International ret Miljøret

Som studerende komplet bachelor studie og føler en tilbøjelighed til at fortsætte deres uddannelse på en mere målrettet og avanceret indstilling, kan de begynde at opsøge en kandidatuddannelse, der matcher deres interesser og faglige kvalifikationer. En Master i Environmental Law kan fås fra en studerendes valg af akkrediterede universiteter og institutioner i hele verden.

&nbsp

Hvad er en Master i Environmental Law? Miljøret er en voksende retssektoren som indebærer regulering af naturressourcer, miljøpolitik og klimaændringer initiativer. Nogle fokusområder inden for en Master i Environmental Law omfatter bæredygtig udvikling, miljøpolitik, og olie, gas, og energiret.

&nbsp

Den juridiske sektor for miljølovgivningen er vokset betydeligt i de senere år. Studerende forfølger en Master i Environmental Law er ofte udsat for nye karrieremuligheder i dagens konkurrenceprægede retssystem.

&nbsp

Omkostningerne ved at opnå en Master i Environmental Law, afhænger i høj grad af skolen en studerende vælger for deres studieforløb. Beløbet betales i undervisning og gebyrer vil ligge meget i forskellige regioner på baggrund af hver skoles legitimationsoplysninger og program anerkendelse. Eleverne skal arbejde med den finansielle kontor deres valgte institution at bestemme en mere nøjagtig omkostninger ved fremmøde.

&nbsp

Når man sammenligner de mange Master i miljølovgivningen, der er tilgængelige i hele verden, skal eleverne afveje alle faktorer som programfordele, karrieremuligheder og omkostninger, før du vælger en institution til at deltage. Undersøgelse inden for en miljølovgivning grad kan omfatte juridiske grundlag, bevaring, forordningen om udvikling og international ret. Fælles karriere forfølges efter endt uddannelse omfatter ressourceforvaltning, miljøplanlægning og politisk indstilling for bevaring og beslægtede områder.

&nbsp

Ved hjælp af en online formular til at anvende, kan eleverne få mere information om deres valgte program. Miljømæssige law programmer udbydes online og i person afhængig af universitetet og kursusaktiviteter sti valgt. For at ansøge om en Master i Environmental Law, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.