Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 139 Kandidat i Miljøundersøgelse 2023/2024

139 Kandidat Programmer i Miljøundersøgelse 2023/2024

Oversigt

Masters grader er at foretrække i mange fagområder og åbner ofte et bredere udvalg af muligheder for mennesker, der tjener dem. At have gennemført en bacheloruddannelse er en forudsætning for at deltage i ph.d.-skolen.

Hvad er en Master i Environmental Study? Denne grad fremmer uddannelsen af ​​studerende, der allerede har opnået en bachelorgrad i miljøstudier eller lignende. Det specialiserede program kan give eleverne en bred vifte af kurser, der spænder over flere forskellige discipliner. Typiske kurser fokuserer på miljøproblemer, som jorden står over for såvel som offentlig politik, forskningsteknikker og udvikling af landdistrikterne. Andre kurser giver information om humaniora, ingeniørvidenskab, business og humaniora, blandt andre emner.

Personer, der tager kurser for at opnå en grad i miljøstudier, vil sandsynligvis se mange fordele. Ud over muligheden for at få promoveringer hurtigere end jævnaldrende, kan de lære problemløsningskompetencer og hvordan man udvikler argumenter om videnskabelige, filosofiske og etiske perspektiver. Andre fælles færdigheder omfatter planlægning og informationsteknologi.

Der er ikke fastsat omkostninger til at opnå en grad i miljøstudie. Nogle institutioner opkræver mere end andre, og prisen varierer også afhængigt af landet. Studerende, der indtaster et treårigt program, kan forvente at betale mere end dem, der går ind i et års program.

Mange studerende, der tager en kandidatgrad i miljøstudiet, kan fortsætte med at blive miljøkonsulent eller miljøforsker. Nogle kan beslutte at arbejde som miljøingeniører eller PR-specialister. Andre kan overveje at gå i uddannelse eller blive en licenseret miljøadvokat. Et mindre kendt karrieremuligheder for nogle studerende er en bæredygtighedsspecialist, der finder måder for organisationer og virksomheder at gå grønne.

Personer, der ønsker at opnå en kandidatgrad i miljøstudiet, kan vælge at gøre det via internettet eller på gymnasier rundt om i verden. Online læring er et glimrende valg for dem, der ikke kan pendle til deres ønskede skole. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Bæredygtighedsstudier
  • Miljøundersøgelse
Studieområde
  • Bæredygtighedsstudier (139)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat