Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 23 Kandidat i Modebranchen 2023/2024

23 Kandidat Programmer i Modebranchen 2023/2024

Oversigt

En kandidatgrad kan udvide jobmulighederne for studerende, der kommer ind i programmet. De, der ønsker at forfølge visse karriereveje eller doktorgradsstudier, kan have brug for en kandidatgrad.

Hvad er en Master i Fashion Business? Lær om luksus og modebranchen sammen med brand management og design innovation med dette uddannelsesprogram. Nogle kurser fokuserer specifikt på journalistik, medier, ledelse og / eller teknologi. Programdeltagere kan vælge deres særlige kursusbane blandt de tilbudte programmer og derefter skræddersy deres kursusarbejde. Lær om alle aspekter af branchen fra branding og medier til teknologi og kvalitetsprodukter. Normalt kan kurser afsluttes om et år på tre eller fire vilkår.

Programmerne opfordrer eleverne til at holde sig ajour med emner og udviklinger inden for modeindustrien. Effektive kommunikationsevner og kritisk tænkning kan strække sig ud over kursusarbejde og ind i alle aspekter af elevernes liv. Disse færdigheder tillader lærde at forblive aktuelle i deres område og deres personlige liv.

For at finde ud af de nøjagtige omkostninger ved programmet, undersøge mulighederne for at skelne hvilket program og universitet der passer bedst til dit personlige budget. Kontaktskoler for information om stipendier, stipendier og andre former for økonomisk støtte.

En Master i Fashion Business kan åbne dørene for nye muligheder i modebranchen. Studerende har forfulgt karriereveje i modejournalistik, luksus og mode brand management, medievirksomhed, luksus detailhandel, reklame og mange andre. Derudover har mange virksomheder med det stadig mere globale samfund og interaktivitet blandt verdensmarkederne omstruktureret for at tilbyde nye jobmuligheder for at opbygge deres mærke og øge deres markedsandel. Med modeindustriens stadigt skiftende landskab er mulighederne for en unik stilling med disse færdigheder stadigt stigende.

Forsøg en grad online eller ved fysisk deltagelse på et af flere universiteter, der tilbyder disse programmer over hele verden. For at starte processen, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Mode
 • Modebranchen
Studieområde
 • Mode (23)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat