Keystone logo

18 Kandidat Programmer i Humaniora Historie Moderne historie 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Historie
  • Moderne historie
Studieområde
  • Humaniora (18)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Humaniora Historie Moderne historie

Kandidatuddannelser er tilgængelige for studerende, der har afsluttet en bachelorgrad i et beslægtet felt. De tilmeldte udforske detaljerede teoretiske emner og udfordres til at demonstrere kompetence med deres kursusarbejde. Disse programmer kræver typisk to yderligere års fuldtidsstudier for at fuldføre.

Du kan undre sig over, hvad der er en mester i moderne historie? Det er meget som et generelt historieprogram, men det fokuserer hovedsagelig på spørgsmål relateret til de seneste to århundreder. Studerende bruger tid på at forske på vigtige begivenheder, der har formet den moderne verden. Emner omfatter ofte politiske tendenser, konflikter og økonomiske systemer. Nogle programmer vil have en global tilgang og udforske en række kulturer og arrangementer. Andre vil indsnævre på vestlige magter som Storbritannien og USA. Uanset det er de hurtige teknologiske fremskridt og kulturel ekspansion dominerende for mange diskussioner.

Forskning er en vigtig del af disse programmer, og eleverne udvikler analytiske færdigheder gennem deres forskningsøvelser. De lærer at kritisk evaluere informationskilder og kategorisere dem på grundlag af ægthed. Studerende lærer også at holde nøjagtige optegnelser og forbedre deres skrive- og kommunikationsevner.

Undervisnings- og gebyromkostningerne fastsættes af universiteterne. De interesserede bør kontakte de institutioner, der er under behandling.

Efter afslutningen af ​​en af ​​disse grader, er kandidater forberedt til en række karriere. Nogle bliver undervisere og underviser på forskellige niveauer af offentlige og private uddannelsessystemer. Kandidater kan også arbejde for at udvikle nye pædagogiske ressourcer. Deres analytiske evner gør det muligt for dem at kritisere, redigere og skrive lærebøger og læremateriale. Nogle arbejder som journalister i felter relateret til aktuelle begivenheder.Andre er ansat i museer som kuratorer eller talere om særlige emner af historisk interesse.

Det er vigtigt at overveje så mange muligheder som muligt, inden der træffes beslutning om et bestemt program. Hvis du ikke kan tage fridage eller rejse til traditionelle klasser, kan du få fordel af et online universitet. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.