Keystone logo

19 Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Moderne sprog 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Moderne sprog
Studieområde
  • Humaniora (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Moderne sprog

En kandidatgrad er en grad tildelt personer, der valgte at tage yderligere kurser for at fremme deres viden på deres valgte område. Programmet kræver normalt, at eleverne dedikerer to år af deres liv til deres uddannelse.

Hvad er en mester i moderne sprog? En kandidat i dette studieområde er normalt designet til at forberede eleverne til videre forskning i politik og udenlandsk diplomati. Eleverne kan tage kurser, der fokuserer på at kombinere studiet af politik med en grundig undersøgelse af andre sprog, herunder dem fra Afrika, Mellemøsten og Asien. I modsætning til de fleste andre kandidatuddannelser tager en master på dette felt typisk fire år: to år, hvor de studerende kan forvente at gennemgå en streng studie af sprog og to år, hvor de kan forfølge avanceret træning i samfundsvidenskabelig metode.

Personer, der fuldender dette program fuldt ud, kan gå væk med en række værdifulde færdigheder. Udover at have en fast forståelse af andre sprog, kan de også have en god forståelse for politik og evnen til at analysere og fortolke komplekse forhold. Hver af disse færdigheder kan anvendes til en god indsats inden for en række karriereområder.

Udgifterne til en kandidatgrad på moderne sprog afhænger af en række faktorer, herunder men ikke begrænset til universitetet, uddannelsesmåden (i klassen eller online) og programmets varighed. Fremtidsstudenter skal gøre deres forskning inden ansøgning.

Kandidater fra dette program kan kvalificere sig til mange spændende positioner på tværs af flere sektorer. Nogle jobtitler folk med denne grad kan forvente at holde indeholde tolk / oversætter, diplomat, lærer, international hjælpearbejder, detektiv, marketingchef, broadcast journalist, logistik og distributionsleder, patenteksaminator og fremmedsprogslærer.

Studerende har mange muligheder, når det kommer til, hvor de forfølge deres uddannelse. En række institutioner tilbyder kurser online, hvilket er praktisk for mange. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.