Keystone logo

22 Kandidat Programmer i Biovidenskab Molekylærvidenskab Molekylær biovidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Biovidenskab
  • Molekylærvidenskab
  • Molekylær biovidenskab
Studieområde
  • Biovidenskab (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Biovidenskab Molekylærvidenskab Molekylær biovidenskab

En cand.merc. Er en postgraduate grad, der kræver to års dedikeret skolegang for eleverne at modtage. For at starte en kandidatuddannelse skal eleverne først have optjent en bacheloruddannelse i et beslægtet felt. Mens du tjener en MSc er en forpligtelse, er det en, der kan betale sig med hensyn til karrieremuligheder i fremtiden.

Hvad er en MSc i Molecular Bioscience? Dette avancerede uddannelsesprogram giver eleverne en dybdeuddannelse inden for molekylærbiologi, biokemi, cellebiologi, genetik, mikrobiologi og fysiologi. Studerende lærer at bruge videnskabelige beregningsmetoder til bedre at forstå celleudviklinger og mutationer, og hvordan disse mutationer kan bruges til at studere sygdomme på molekyliveau. Studerende studerer også hvordan man laver medicin mere effektivt ved hjælp af de samme metoder.

Lærere, der tjener en MSc i Molecular Bioscience, er i stand til at få den viden, der er nødvendig for at skabe nye innovationer inden for deres område.Disse studerende også graduere med de færdigheder, der kræves for at arbejde som forskere og forskere, som kan hjælpe dem med at gøre dem ret ønskelige for arbejdsgiverne.

Omkostningerne til at tjene en MSc afhænger ofte af kollegiet eller universitetet samt den studerendes evne til at fuldføre sin grad på tid. Studerende skal tale med skoler, der interesserer dem for at modtage mere information om omkostningsforventninger.

Med deres høje uddannelsesniveau er kandidater med en MSc i Molecular Bioscience ofte højt kvalificerede til karriere inden for videnskabelig forskning, vilde dyr og naturbevarelse, velgørende organisationer, miljøkonsulent, farmakologi, økoturisme og alternative energiinitiativer. Kandidater kan vælge at arbejde som kollegeprofessorer, miljøforskere, patologer, forskerforskere og farmaceutiske udviklere. Nogle studerende kan også vælge at studere biovidenskab yderligere og fortsætte deres uddannelse med henblik på ph.d.

Nogle skoler tilbyder online- og fjernundervisningskurser, så programdeltagere kan tjene deres grad på en måde, der virker med deres travle liv. Hvis du gerne vil begynde at tjene din MSc i Molecular Bioscience i dag, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.