Keystone logo

33 Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Mediekundskab Multimedia 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Mediekundskab
  • Multimedia
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (33)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Mediekundskab Multimedia

Efter at have modtaget en bachelorgrad, kan man vælge at forfølge en kandidatgrad, som er det første niveau af kandidatuddannelse inden doktorgradsniveau. Det er for dem, der søger et højere niveau af viden inden for et bestemt emne eller område af interesse.

Hvad er en Master i Multimedia? Afhængigt af programfokus forbereder graden de studerende til karriere inden for design, kommunikation eller computing. Den fælles tråd er behovet for at forstå nye informationsteknologier og hvordan man effektivt kan kommunikere ideer og meddelelser gennem mediet. Design kurser kan omfatte reklame, videoredigering, digital markedsføring og social media management. Kommunikationskurser kan omfatte journalistik, marketing, reklame og audiovisuel kommunikation. Computing kan dække business, computer engineering, 3D modellering og udvikling af webindhold.

Lærere, der gennemfører studier for en Master i Multimedia, lærer om internet og nye medieteknologier samt det krævede indhold, især video, lyd og animation. De lærer også at bruge software til at redigere lyd, billeder eller kode og få den viden, der er nødvendig for at drive en multimedierelateret virksomhed.

Uddannelsesomkostningerne varierer afhængigt af hvilken institution og hvilket land det ligger i. Programmer kører generelt mellem et og tre år. Fremtidsstudenter bør gennemføre en grundig undersøgelse af potentielle akademiske programmer inden ansøgning.

Master i multimedieprogram forbereder eleverne med et designfokus for karriere i skabelsen af ​​produkter som elektroniske medier, spil og uddannelsesmæssige ressourcer. Nogle karrieremuligheder omfatter computer game designer, animator, data visualizer, motion grafik designer, broadcast designer og web designer. Kommunikation karriere valg kan involvere journalist, marketing kommunikation eller reklame professionel, eller audiovisuel communicator. Computing-relaterede roller kan involvere digital marketingmedarbejder, softwareingeniør, systemingeniør, datavidenskabsmand eller spiludvikler.

Master i multimedie programmer er tilgængelig på forskellige institutioner over hele verden, enten på campus eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.