Keystone logo

10 Kandidat Programmer i Humaniora Arkivvidenskab Museumsvidenskab Museumsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Arkivvidenskab
  • Museumsvidenskab
Studieområde
  • Humaniora (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Arkivvidenskab Museumsvidenskab Museumsstudier

En master 's grad er et studium, der giver eleverne mulighed for at tage deres uddannelse på et givet område til et niveau over det, der er muligt i college. Studerende interesseret i at forfølge de videregående uddannelser for at bygge en vellykket karriere ofte beslutter at tilmelde sig mester 's uddannelser.

Hvad er en Master i Museum Studies? Denne studium er særligt attraktive for studerende lidenskabelige om historie og museets erfaring, fordi kursusaktiviteter fokuserer stærkt på disse elementer. Selvom hvert program er enestående, de fleste skoler kræver kurser i historie, antropologi og udstille design. Målet er at forberede eleverne til krævende karriere arbejder på museer, så organisation og ledelse færdigheder er også understreget.

En vigtig fordel at færdiggøre en master 's grad i museets undersøgelser er niveauet af ekspertise denne uddannelse giver. Studerende er velbevandret i både teori og praksis for at køre en succesfuld museum.Mens dette er et højt specialiseret færdighed sæt, en stor del af oplevelsen er også for andre områder og opgaver.

Omkostningerne ved at opnå en Master i Museum Studies varierer, fordi hvert program har en lidt anden undervisning. For at få en bedre fornemmelse for omkostningerne ved at tilmelde dig i et bestemt program, skal du kontakte skolen 's indlæggelser kontor.

En master 'si museets undersøgelser direkte egner sig til de mange erhverv, der gør museer muligt. Disse omfatter kuratorer, museum direktører, guider og udstille designere. Efter at have afsluttet deres vej undersøgelse kandidater er fuldt parat til at begynde at løbe, strømpe, og vedligeholdelse af museer. Museum direktører er konstant på udkig efter nye og ambitiøse kandidater fra disse programmer til at fylde pletter på deres personale.

Studerende, der er interesseret i inden for museets undersøgelser opfordres til at søge.Vores database indeholder mange skoler, der tilbyder Master i Museum Studies programmer, og kan hjælpe dig med at indsnævre din liste over kandidater. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.