Keystone logo

94 Kandidat Programmer i Scenekunst Musik Musikalsk optræden 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Musik
  • Musikalsk optræden
Studieområde
  • Scenekunst (94)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Scenekunst Musik Musikalsk optræden

En master i musikpræstation forbereder eleverne til at forfølge en række karriere i musikbranchen ved at undervise i musikteori og teknik, samt give eleverne mulighed for at øve deres færdigheder i kor- og orkestriske indstillinger.

&nbsp

Hvad er en mester i musikpræstation? En Master i Musik Performance er et program, der lærer eleverne musikteori, solo repertoire og præstationer, pædagogik, diktning og musikalsk træning, der er relevante for det enkelte fagområde. Studerende kan vælge imellem en række performance majors, herunder obo, stemme, cello, klarinet, fransk horn, fagot, tuba, trompet, viola, harpe, obo, kontrabas, orgel, klaver og meget mere. Studerende kan arbejde hen imod en bred vifte af karrieremuligheder inden for musikområdet.

&nbsp

Studerende, der gennemfører et kandidatuddannelse i musikytelsesfordel ved at lære relevante færdigheder, der giver dem mulighed for at udøve faglig karriere i musikbranchen. Efter vellykket afslutning af programmet vil eleverne være udstyret med de færdigheder og tillid, de har brug for for at blive succesfulde i musikbranchen.

&nbsp

Udgifterne til en master i musikpræstation varierer betydeligt afhængigt af den enkelte institution samt det land, hvor den er baseret. Studerende kan forvente at afslutte programmet inden for to til fem år, afhængigt af om de er fuldtidsstudenter eller deltidsstuderende.

&nbsp

En master i musikpræstation giver eleverne mulighed for at søge karrieremuligheder på mange forskellige områder, herunder: uddannelse, musikpræstation, personlig vokal coaching, komponering, kunsthåndtering, lydproduktion, collaborative pianist, akustikere, akkompagnatør, copyrightkonsulent, tekstforfatter og dirigent. Studerende, der ønsker at forfølge karriere i musikbranchen, vil få større succes efter afslutningen af ​​en kandidatgrad i musikpræstationer.

&nbsp

En Master i Musik Performance kan åbne mange muligheder for en række musik-relaterede karriere. Hvis du ønsker at forfølge en kandidat i musikpræstationer, skal du søge efter dit program under og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.