Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 36 Kandidat i Musikundervisning 2023/2024

36 Kandidat Programmer i Musikundervisning 2023/2024

Oversigt

En kandidatuddannelse er designet til at give yderligere uddannelsesmuligheder til kvalificerede ansøgere. Disse kandidatuddannelser har tendens til at kræve tilknyttede bachelorstudier eller erhvervserfaring til tilmelding.

Hvad er en Master i musikundervisning? Musikuddannelse kan betragtes som overførsel af information om musikalsk udtryk. Dette kan udføres i moderne akademiske rammer, såsom skoler, eller i nye uddannelsesplatforme, såsom internetbaseret peer learning. Der er flere muligheder til rådighed i denne generelle studiegruppe, hvor de mest fremtrædende divisioner er Master of Music med fokus på uddannelse og Master of Education in Music. Fælles kurser på tværs af flertallet af programmer omfatter pædagogik, principper for musikundervisning, musikalsk videnskab og forskning.

Lærere i denne type program er ofte tilgængelige for at opretholde en personlig musikalsk praksis, der videreudvikler deres ekspressive og tekniske kapacitet. Man kan også finde et øget netværk af samarbejdspartnere til at fremme deres kunst, herunder ligestillede og instruktører. De undervisningsfærdigheder, der typisk erhverves, kan hjælpe med at dele musik med både venner og elever.

Det er vigtigt at kontrollere hver enkelt programs undervisning individuelt. Priserne kan være baseret på forskellige faktorer, såsom den land, hvor skolen ligger, og de faciliteter, som laboratorier, hvortil eleverne har adgang.

Friske kandidater med en mastergrad i musikundervisning kan finde arbejde på kontoret for et musikundervisningscenter. Disse administrative stillinger kan omfatte opgaver som f.eks. Opsøgende fællesskaber, programplanlægning og facilitetsstyring. Vejledning er en anden fælles entry-level position for musiklærere. Dette kan ske gennem en etableret skole eller reklame som freelancer. Kandidater med erhvervserfaring eller væsentlige personlige præstationer kunne finde holdninger, der underviser i musikteori, præstationer eller uddannelse på skoler, gymnasier eller universiteter.

Man kan sandsynligvis finde mange muligheder for musikuddannelsesgrader online og i traditionelle klasseværelsesformater. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • Musikundervisning
Studieområde
  • Uddannelse (36)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat