Keystone logo

4 Kandidat Programmer i Teknologi Navigationsteknologi 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Teknologi
 • Navigationsteknologi
Studieområde
 • Teknologi (4)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Kandidat Programmer i Teknologi Navigationsteknologi

  Erhverve en kandidatgrad er en stor næste skridt efter sin eksamen med en bachelorgrad. Graden vil typisk tage fra et til tre år at gennemføre. Erhvervelse af en kandidatgrad fører ofte til højere karriere niveau med bedre betalende lønninger.

  Hvad er en Master i Navigation? Denne grad fokuserer på en grundig uddannelse af navigation og andre videnskabelige områder, der er relateret. Studerende kan også studere mobilkommunikation, radio- og ikke-radiobaserede positioneringsteknologier blandt andre ting. Når du er færdig, kan en studerende har et omfattende kendskab til ting såsom nautiske rejse, flyrejser, og aeronautisk telekommunikation.

  Optjening din Master i Navigation kan hjælpe dig på mange måder. Du vil få et stort kendskab til navigation. Dette kan føre til en vellykket og tilfredsstillende karriere med muligheder for at fremme delvist baseret på din uddannelse. Disse fremskridt fører til lønstigninger og en følelse af tilfredshed.

  Prisen på din kandidatgrad kan variere meget. Nogle faktorer, der kan afgøre omkostningerne ved at opnå din uddannelse er det land, du forfølger din grad i, hvilken institution, du vælger, og den tid, det tager at fuldføre din uddannelse.

  Når du har optjent din Master i Navigation, vil du have en række valg for din karriere. Du kan arbejde som en flyvekontrol person, eller du kan vælge en karriere til søs. Beskæftigelsesmuligheder omfatter muligheder med flyproducenter aeronautiske teleselskaber, og flyselskaber samt offshore patruljefartøjer, passagerskibe eller forskning fartøjer. Nogle karrierer giver graduate mulighed for at rejse på navy både eller fartøjer på indre vandveje, eller arbejde med jord vedligeholdelse eller rådgivning grupper.

  Der er en række skoler, der kan hjælpe dig med at få din uddannelse.Ofte institutioner tilbyder fleksible undersøgelser, som vil gøre dig i at fortsætte dit arbejde til søs eller i luften, mens du arbejder på din uddannelse. Med disse programmer kan graden generelt være afsluttet i løbet af to år. At komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.