Keystone logo

18 Kandidat Programmer i Administrationsstudier Non-profit organisation - NPO 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Administrationsstudier
 • Non-profit organisation - NPO
Studieområde
 • Administrationsstudier (18)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Administrationsstudier Non-profit organisation - NPO

  Ikke-for-profit organisationer (NPO) findes over hele verden, nogle bliver international karakter, og de er defineret ved deres nødvendighed at geninvestere alle overskydende indtægter til en organisation 's mål, snarere end at uddele dem som fortjeneste eller udbytte . Mange almennyttige organisationer er velgørende eller tjeneste organisationer, der arbejder for lindring af fattigdom, fremme af uddannelse eller religion, udvikling eller andre gavnlige community-drevne tjenester. Master Ikke-for-profit organisationer studerende vil lære om de forskellige typer af almennyttige organisationer, men også de juridiske og økonomiske aspekter af forvalte dem, som planlægning, strategi, ledelse, politik, skattemæssige status, repræsentation, ansvarlighed og revision bestemmelser, tilsyn og ledelse og den økonomiske aktivitet.

  Masters i Ikke-for-profit organisationer, der tilbydes af en lang række universiteter og skoler rundt omkring i verden, i Australien, Brunei, Bulgarien, Holland, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. De fleste af de programmer varer for et til to år og kræver en bachelorgrad som minimum forudsætning for optagelse. Priser og studere metoder for Masters i NPO-programmer varierer afhængigt af landet, skole og afdeling. Forskellige Masters of NPO programmer fokusere på forskellige områder af specialisering, hvilket bidrager til kandidater 'højt beskæftigelsesegnethed ved afslutningen.

  Hvis du er interesseret i at lære mere om en Master of Not-for-profit organisationer program skal du blot rulle ned og klikke for at læse mere, i dag!