Keystone logo

30 Kandidat Programmer i Humaniora Historie Oldtidshistorie 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Historie
  • Oldtidshistorie
Studieområde
  • Humaniora (30)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Historie Oldtidshistorie

En kandidatgrad er et avanceret uddannelsesprogram for studerende, der er helt dedikeret til deres område. De fleste programmer tager to yderligere års fuldtidsstudium for at fuldføre og kræve, at de studerende forelægger et afsluttende projekt.

Så hvad er en mester i gammel historie? Disse programmer udvikler en studerendes forståelse af tidligere samfund. Avancerede kurser i historien fokuserer typisk på klassiske græske og romerske civilisationer. Studerende kan lære, hvordan gamle imperier dannede den moderne verden og påvirket politik, religion, videnskab, kunst og filosofi. Graduate studerende kan være forpligtet til at foretage deres egen forskning ved at gennemgå historiske dokumenter og analysere nye fund i arkæologi. Studerende kan lære at kritisk vurdere evidens og udvikle deres egne ideer om det gamle liv.

Kandidater får en dybere forståelse for udformningen af ​​den moderne verden. Denne grundlæggende viden gør det muligt at analysere aktuelle politikker, lov og internationale forhold.Studerende lærer forskning færdigheder, der giver dem mulighed for at lokalisere og kritisere uklare oplysninger. Mange forbedrer også deres skrive- og taleværdier.

Hvert program er anderledes, og omkostningerne kan variere dramatisk afhængigt af universitetet. Studerende opfordres til at kontakte admissionsafdelinger for detaljer. Online universiteter er normalt billigere, da eleverne ikke skal betale for transport eller ekstra leveomkostninger forbundet med traditionelle universiteter.

En kandidat med en avanceret grad i oldtidens historie kan ofte finde arbejde som lærer. Der kan være muligheder for at undervise på flere niveauer af uddannelsessystemet. Udover at arbejde foran elever i et klasseværelse, hjælper nogle kandidater med at udvikle læseplaner. De kan analysere, redigere og skrive nyt materiale. Disse færdigheder kan oversættes til multimediemarkeder, og nogle kandidater finder arbejde som forfattere eller konsulenter til publikationer og underholdningsprojekter.Kandidater kan også arbejde i museer som kuratorer eller låne deres ekspertise til forskningsprojekter.

Det er vigtigt at overveje så mange muligheder som muligt, før man beslutter sig for et bestemt studieforløb. Mange online-programmer tilbyder samme uddannelsesniveau som traditionelle grader, men med større fleksibilitet. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.