Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 22 Kandidat i Olie og gas 2023

22 Kandidat Programmer i Olie og gas 2023

Oversigt

Mange enkeltpersoner, der forfølger en Master i olie, gas og Energi vælge at udforske energimarkedet, som er uundværlig for den globale økonomi og en særdeles lukrativ industri. Denne grad giver værdifuld brancheindsigt, herunder en oversigt over aktuelle emner på markedet.

Hvad er en Master i olie, gas og energi? En avanceret grad er videreuddannelse, der vil udstyre de studerende med viden nødvendigheder som olie og gas aftaleret, økonomi og regnskab, driftsstyring, og energiøkonomi. Studerende vil også lære de grundlæggende byggesten i strategierne miljøledelse, såsom personaleledelse og organisationsudvikling. Enkeltpersoner kan arbejde hen imod en karriere, der vil gøre en reel forskel i fremtiden af ​​jordens bæredygtighed.

Der er mange grunde til at vælge at tage en Master i olie, gas og Energi kursus.Programmet lærer en række færdigheder, som marketing, forskningsmetoder, strategisk ledelse, carbon management og iværksætterånd, aktuelle emner i olie, gas og energi. Derudover en mester på dette område gør det muligt for enkeltpersoner at bevæge sig op ad karrierestigen hurtigt.

Omkostningerne vil variere afhængigt af institutionen, og programmet kan vare mellem et og tre år. Derfor er det vigtigt, at du undersøger programmet grundigt for at sikre, at programmet tilbydes passer til dine mål.

Kandidater er i høj efterspørgsel efter en række stillinger, såsom olie og gas analytiker, energi og bæredygtighed manager, projekt ydeevne analytiker, og projektkoordinator. Studerende vil udvikle færdigheder i at behandle spørgsmål vedrørende miljø og klima.

Mange internationale muligheder er tilgængelige for programmet fra en række universiteter.Online-kurser er et ideelt valg for dem, der bor i fjerntliggende områder rundt om i verden med lidt adgang til en facilitet. Web-baserede muligheder også tage højde for personer, der kræver en fleksibel tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Energistudier
  • Energi
  • Olie og gas
Studieområde
  • Energistudier (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat