Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 7 Kandidat i Optik 2023

7 Kandidat Programmer i Optik 2023

Oversigt

Nogle mennesker vælger at tjene en kandidatgrad efter at have tjent deres bachelorgrad. En forudsætning for doktorgrad, masteruddannelser giver ofte bedre muligheder for dem, der tjener dem. Graden tager typisk mellem et og tre år at fuldføre.

Hvad er en kandidat i optik? Studerende, der beslutter at opnå en kandidatgrad i optik, lærer om opførsel af lys, syn og egenskaberne ved afbøjning og transmission. Nogle fælles kurser, som eleverne kan tage, når de tjener graden, omfatter optisk bølgeudbredelse, laserteknik, geometrisk optik og billeddannelsessystemer og integreret fotonik. Nogle programmer kræver en forskningsrapport eller afhandling for at blive uddannet.

En grad i optik lærer ofte eleverne en bred vifte af færdigheder, som kan føre til bedre jobmuligheder og løn, såsom ekspertviden inden for nanophotonik og spektroskopi. Mange lærer at diagnosticere medicinske problemer og sygdomme samt hvordan man kan bruge telekommunikation i hjemlandssikkerhed. Programmet kan også lære færdigheder, som enkeltpersoner kan bruge uden for deres karriere, såsom bedre kommunikation.

Studerende, der ønsker at tjene en postgraduate grad i optik, finder ofte, at prisen varierer. Nogle lande opkræver mere for uddannelse, og hver lærerinstitution opkræver også sin egen pris. Derudover vil nogle studerende vælge længere programmer og derfor betale mere.

En kandidatgrad i optik kan føre til en række karrieremuligheder. Studerende kan blive tekniske ledere eller ingeniører. Udover medicinsk og biomedicinsk teknologi kan kandidater vælge at arbejde i fiberoptik og kommunikation, fremstilling, forbrugerteknologi eller hardware design. Universiteter, forskningscentre og hospitaler er fælles steder for at finde beskæftigelse, selvom små og store virksomheder og offentlige myndigheder ofte også har stillinger.

Nogle studerende vælger at deltage på universitetet online for at skabe mere fleksible muligheder. Dem, der ønsker at deltage i en fysisk placering, kan finde optikprogrammer på universiteter over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Fysik
  • Optik
Studieområde
  • Naturvidenskaber (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger