Keystone logo

13 Kandidat Programmer i Handelsstudier Organisation 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Handelsstudier
 • Organisation
Studieområde
 • Handelsstudier (13)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Handelsstudier Organisation

  En kandidatgrad er den første opnåelse af kandidatstudiet efter, at en bachelorgrad er opnået. Generelt kræver det en toårig forpligtelse til fuldtidsstudium.

  Hvad er en mester i organisationen? At opnå en forståelse af den bedste måde at styre dynamikken på i en hvilken som helst gruppe af individer er målet med programmet. Fokus på undervisning af færdigheder, som påvirker forandring gennem organisatoriske konsekvenser og lederskabskompetence, kan denne grad føre dig til evnen til at ordentligt og effektivt organisere mennesker, fra ledelsesstruktur i en virksomhedsenhed til politikker til afdelingspikningsordrer.

  Fordelene ved at opnå en Master i Organisation er ofte mange og varierede. Bortset fra de indlysende karrieremuligheder, kan du også få ny forståelse i folkens psykologi. Kritiske tænkning og forskningsmetoder dækkes normalt også i dybden og giver dig nye værktøjer til at finde årsager til problemer i både dit professionelle og personlige liv.

  Udgifterne til et kandidatuddannelse er forskellige afhængigt af institution og placering, men din foretrukne skole kan give dig flere detaljer om omkostninger.

  En Master i Organisationen kan åbne nye karriereveje for dig i enhver retning du vælger. Du kan beslutte at gå corporate, hvor din grad kan åbne døre til salgsdirektør, HR-direktør og endda administrerende direktør. Du kan vælge at bruge din grad til gavn for en lille eller mellemstore virksomhed, hvor kontorchef og administrativ professionel ville være en god pasform. En master i organisationen kan give dig mulighed for at vælge din vej, samtidig med at du får værktøjerne til at få det til at ske.

  Din kandidatgrad kan komme fra et antal universiteter og universiteter rundt om i verden, der tilbyder det, eller du kan endda vælge at forfølge din grad online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.