Keystone logo

28 Kandidat Programmer i Administrationsstudier Administrative studier Organisationsadministration 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Administrationsstudier
  • Administrative studier
  • Organisationsadministration
Studieområde
  • Administrationsstudier (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Administrationsstudier Administrative studier Organisationsadministration

En kandidatgrad er en uddannelsesmulighed, der er tilgængelig for studerende efter at have optaget en bachelorgrad. Denne type grad tager typisk mindre tid at fuldføre, da læseplanen er mere avanceret og koncentreret.

Hvad er en kandidat i organisationsadministration? Enhver succesrig virksomhed eller organisation har brug for kvalificerede fagfolk til at hjælpe med at dyrke et funktionelt, struktureret miljø. Denne type grad hjælper med at forberede eleverne på lederroller ved at studere avancerede styringsteknikker, kommunikationstaktik og planlægningsstrategier. Nogle kurser kan studere menneskelige ressourcer, etik, ledelsesteori, marketing eller økonomiske og forretningsmæssige ledelsesmæssige færdigheder. Studerende med en Master i dette emne skal være parat til at hjælpe virksomheder med at lykkes.

Dette fagområde hjælper eleverne med fuldt ud at engagere sig i deres lederskabsintuition, hvilket kan være et nyttigt værktøj på alle områder af livet. Studerende i dette emne har også en tendens til at have bedre kommunikationsevner og kritiske tænkning evner.

Udgifterne til en kandidatgrad afhænger typisk af antallet af kurser, der kræves for at gennemføre programmet. Forskellige universiteter har som regel deres egne unikke undervisningsplaner, så de studerende skal kontakte skolerne for at få flere oplysninger om deres tilmeldingskrav.

Studerende med en kandidatgrad i organisationsadministrationen kan overveje karrieremuligheder fra et bredt udvalg af brancher. Organisatoriske ledelses- og administrationsstillinger findes i mange sektorer, der spænder fra store internationale virksomheder til nonprofit eller statslige organer. Nogle mere populære job, der findes på dette område, er at arbejde som træner og udviklingsleder, salgsdirektør, socialtjenestearbejder, personaleadministrator og mange flere. At arbejde med en mester i organisationsadministration kan ofte hjælpe eleverne til at være mere ansættelige end studerende med kun en bachelorgrad.

Mange universiteter over hele verden tilbyder mastergrader til kvalificerede studerende. Der er typisk både deltid og fuld tid studie muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.