Keystone logo

2 Kandidat Programmer i Orkesterstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Musik
  • Orkesterstudier
Studieområde
  • Scenekunst (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Programmer i Orkesterstudier

En kandidatgrad er en mulighed for studerende til at forfølge mere specialiseret uddannelse på et højere niveau. Det er et krav til nogle erhverv og bygger normalt på færdigheder og viden erhvervet under en bacheloruddannelse.

For dem, der er interesseret i at vide, hvad der er en Master i Orkestudier, er det et gymnasium, der træner musikere til en karriere som orkestermusiker. De fleste programmer fokuserer på at opbygge et musikalsk repertoire, der ofte er skræddersyet til spillerens specifikke instrument. Orkesterstudier giver også musikere mulighed for at spille i lokalt forbundne orkestre og eventuelt tur med et orkester for en del af semesteret.

Gennemførelsen af ​​en kandidatgrad i orkestralstudier kan give eleverne færdighederne til at kunne udføre kunstneriske værker og at fortolke forskellige musikalske stilarter på et givet instrument. Derudover kan orkesterstudier også forberede kandidater til at lykkes i musikalske auditioner og interviews.

Masteruddannelser i orkestralstudier kan afsluttes på heltid eller deltid og kan tage mellem en og en halv til tre år. Programomkostningerne kan variere afhængigt af, hvor programmet tilbydes.

Det primære karriereudfald for master 's studerende i orkestralstudier er en professionel musiker i et orkester. Dette indebærer at øve, udføre og eventuelt rejse med et ensemble i en eller flere årstider. Med specialiserede spor i uddannelsen kan vellykkede kandidater også være i stand til at arbejde som orkesterleder eller som instruktør eller vejleder for orkesterstuderende. Mange kandidatprogrammer samarbejder med lokale ensembler, så de studerende har mulighed for at få erhvervserfaring, mens de stadig gennemfører deres uddannelse.

Kandidatuddannelser i orkestralstudier er tilgængelige over hele verden. Hvor du vælger et program, kan afhænge af din interesse for et bestemt etableret professionelt orkester. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.