Keystone logo

57 Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Oversættelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Oversættelse
Studieområde
  • Humaniora (57)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Oversættelse

En kandidatuddannelse er en akademisk grad, der kan forfølges efter endt en bachelor-grad. En Master i Oversættelse er et godt valg for dem, der er tosprogede, og ønsker at gøre en karriere ud af det.

Hvad er en Master in Translation? Denne studieforløb er designet til at forberede dygtige tosprogede og flersprogede studerende til at arbejde som oversættere. Studerende opbygge deres tekniske, sproglige og faglige færdigheder, og få erfaring gennem praktikophold. Oversættelse programmer varierer, men de fleste vil kombinere klasseundervisning og laboratorie demonstration for at opbygge alsidige kommunikationsevner. Studerende vil lære edb-applikationer, terminologi, projektledelse, og hvordan til at levere effektive og nøjagtige oversættelser.

Der er en række fordele for dem med en Master in Translation. Det udsætter de studerende til en række forskellige kulturer og mennesker, og de er i stand til at forhandle og skabe veje for mening mellem modstridende sider.Eleverne lærer at engagere politisk, etisk og kreativt med forskellige mennesker.

Som en kandidatgrad i oversættelse er rettet mod studerende fra mange lande, der er flere programmer, der tilbydes rundt omkring i verden. Varigheden af ​​de specifikke programmer, såvel som det sted, resulterer i forskellige omkostninger. For at finde ud af præcis hvor meget din skole omkostninger, komme i kontakt med optagelsen afdelingen direkte.

En Master in Translation forbereder de studerende til en række karrierer i hele verden. Kandidater er dygtige oversættere og tolke, og der er en stor efterspørgsel efter dem på mange forskellige områder. Afhængigt af dine interesser, kan en grad føre til en karriere i loven, politik, økonomi, regering, forvaltning, alfabetisering, business, eller medicin.

For dem med travle liv, kan tænke på at tjene en kandidatgrad virke overvældende. Men mange skoler tilbyder nu mulighed for at tage de fleste klasser online.Denne fleksibilitet gør det muligt for mange flere studerende til at tjene deres grad på deres egen tidsplan. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.