Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 34 Kandidat i Pædagogik 2023

34 Kandidat Programmer i Pædagogik 2023

Oversigt

En kandidatgrad er undertiden en forudsætning for visse karriere. Disse programmer tager normalt et sted mellem to og fire år at fuldføre. De involverer ofte en capstone oplevelse, såsom udvikling af en afhandling.

Hvad er en mastergrad i pædagogik? Pædagogik er generelt videnskaben og teorien om uddannelse. Studerende, der er interesserede i at udvikle nye måder at undervise og undersøge eksisterende praksis på, kan være interesseret i at forfølge avanceret uddannelse i dette fag. Fælles kurser omfatter vurdering videnskab, coaching, data analyse, mangfoldighed studier og emner i uddannelsesmæssig innovation. Studerende kan også forvente at afslutte uafhængig forskning eller udføre praktik som en del af nogle af disse programmer. De fleste programmer fokuserer på flere niveauer af pædagogisk praksis, fra studentens psykologi til offentlige politikker for skolerne.

En pædagogik grad repræsenterer en forpligtelse til at forstå, hvordan folk lærer, og som sådan kan være en fordel, mens man forfølger en lærerstilling. Disse grader kan også give det teoretiske og praktiske grundlag for at forfølge en doktorandforskningsstilling.

Nogle skoler må ikke have undervisningsomkostningerne for deres programmer klart angivet på hjemmesider eller brochurer. I dette tilfælde er det ofte bedst at ringe eller e-maile indlæggelsesafdelingen.

Kandidater, der får en Master i Pædagogik, kan finde sig kvalificeret til enhver række faglige stillinger. Kandidatuddannelsen er ofte anset som kandidater til primæruddannelse stillinger op til kollegium niveau. Man kan også finde beskæftigelse i en virksomheds menneskelige ressourcer afdeling, udvikle uddannelsesprogrammer og vurderingsteknikker. En anden mulighed for kandidatuddannelsen kan være efteruddannelse, oftest i form af ph.d.-studier inden for uddannelse, pædagogik eller beslægtede områder.

At opnå en uddannelse er en proces, men effektiv forskning kan fremskynde processen. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Instruction
  • Pædagogik
Studieområde
  • Uddannelse (34)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat