Keystone logo

6 Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Park- og rekreationsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Park- og rekreationsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Park- og rekreationsledelse

En kandidatgrad er en udfordrende måde at fremme din uddannelse og skille sig ud fra mængden. Typisk tager to års fuldtidsstudier at fuldføre, tjener en kandidatgrad sikrer du forstår dit speciale på et professionelt niveau.

Så hvad er en Master i Parks and Recreation Management? Jurisdiktioner såsom byer, amter, provinser og sogne har ofte hele organisationer dedikeret til den løbende udvikling og vedligeholdelse af rekreative områder. En kandidatgrad i dette speciale forbereder kandidater til at tjene samfundet behov ved at tilbyde kurser i public relations, sundhed, park design, budgettering og projektledelse.

Kandidater er godt rustet til at håndtere ansvar, som kan omfatte kommunikation, byggeri, leverandør evaluering og planlægning begivenhed. Deres uddannelse hjælper dem at fokusere på det formål, at parkerne tjene, som i de fleste samfund er at give sikker, grønne steder, hvor personer kan samles og nyde sport, picnic eller et sted at slappe af.Mange søger denne karriere, fordi det betyder at gå udendørs ofte, hvilket ikke er tilfældet med de fleste andre Office-baserede job.

Graduate undervisningsafgifter satser forskellig fra bachelor, og generelt er garanteret for et år. Ansøgere bør forsøge at beregne deres forventede månedlige udgifter til at hjælpe dem med at beslutte, om de ønsker at tilmelde som en fuld- eller deltid studerende.

Afhængigt af styrker og interesser kandidat, nogle går på at arbejde for private landskab arkitektfirmaer, hvor de designe, planlægge og føre tilsyn med bygningen og vedligeholdelsen af ​​Fællesskabets områder. I store byer, kan de arbejde på restaurering, eftermontering eller revitalisering projekter. I den offentlige sektor, kan de styre programmer såsom offentlige haver, efter skole-programmer og årstidens planlægning. Nogle kandidater flytte ind lederroller, hvor de tjener på et bræt eller føre tilsyn en hel afdeling eller organisation.

Hvor vil du studere parker og rekreative ledelse?Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.