Keystone logo

14 Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Fysik Partikelfysik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Fysik
  • Partikelfysik
Studieområde
  • Naturvidenskaber (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Fysik Partikelfysik

De, der tjener en kandidatgrad demonstrere et betydeligt niveau af akademisk præstation. Efter afslutningen af ​​universitetsstudier, kan interesserede personer søge om en kandidatuddannelse. Når ansøgeren er accepteret i et universitet program, den studerende tjener en grad af en vellykket gennemførelse af to år af avancerede kurser.

Chancerne er, du har landede på denne side, fordi du ønsker at vide, hvad der er en Master i partikelfysik? Et sådant program fokuserer på udforskningen af ​​bestanddelene i sagen. Ved hjælp af studier og eksperimenter, den studerende opnår en forståelse af de teorier og modeller for, hvad der gør vores univers. Alle studerende kan forvente at styrke deres færdigheder i matematik, problemløsning og informationsteknologi.

Afslutning af en kandidatgrad i partikel fysik signaler til forskning universiteter, at du er klar til at lede banebrydende forskningsindsats.De, der søger beskæftigelse øge deres chance for at blive hyret af energi- og miljøorganisationer. Under alle omstændigheder bør kandidater forventer at opnå en fuld forståelse af universet og nogle af dens ledende kræfter, såsom tyngdekraft.

Omkostninger varierer efter sted og institution. Undervisning satser generelt garanteret for et akademisk år. Nogle studerende vælger at studere på deltid til at arbejde sig gennem programmet i et moderat tempo.

Et rimeligt antal kandidater ind ph.d.-programmer; Men uddannelsen giver også et solidt fundament for at undervise fysiske videnskab kurser i gymnasier og community colleges. Nogle finder beskæftigelse i statslige og videnskabelige faciliteter. Dem, der søger mere fleksibilitet kan arbejde som videnskab forfattere og journalister. For nogle studerende, deres dannelsesrejse gnister ideer, der fører dem til at forfølge iværksætteri.

En lang række internationale universiteter tilbyder kandidatuddannelser niveau studier i partikelfysik.Ansøgning krav varierer mellem institutionerne. At komme i gang med et kursus, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.