Keystone logo

53 Kandidat Programmer i Administrationsstudier MBA Personaleudvikling 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Administrationsstudier
  • MBA
  • Personaleudvikling
Studieområde
  • Administrationsstudier (53)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Administrationsstudier MBA Personaleudvikling

Personer, der har gennemført studier og søger at komme ind i området menneskelige ressourcer eller ønsker at fremme i deres nuværende menneskelige ressourcer position finde kandidatuddannelsen at være hjælpsom i deres bestræbelser. Forfølge en postgraduat grad kan hjælpe placere individer i høj efterspørgsel.

&nbsp

Hvis du nyder at arbejde med mennesker, så en Master i Human Resource Development kunne være perfekt for dig. Hvad er en Master i Human Resource Development? Denne grad trækker på centrale teorier om ledelse og adfærdsmæssige videnskab. Programmet udvider almindelige menneskelige ressourcer opdragsgivere, herunder praksis menneskelige relationer og udvikling uddannelse organisatorisk. Efter endt kursus en professionel vil få en fuld forståelse af vigtigheden af ​​den menneskelige element i brændstofpåfyldning en virksomheds succes.

&nbsp

Sikring en kandidatgrad i menneskelige ressourcer har flere fordele.Menneskelige ressourcer er en stabil industri med en stærk outlook, så borgerne kan forvente en vis grad af jobsikkerhed inden for området. Kandidater, der er i øjeblikket på området kan anvende deres uddannelse til deres nuværende job samt udnytte deres avancerede færdigheder til at gå videre til højere stillinger.

&nbsp

Der er ingen fast pris for en Master i Human Resource Development. Omkostningerne kan variere afhængig af et par vigtige faktorer. Når skolen er placeret, den fælles udgifter til deltagelse, og om du studerer online eller personligt alle veje i at bestemme prisen på programmet.

&nbsp

En af de store frynsegoder af en Master i Human Resource Development er, at det spænder over alle industrier; menneskelige ressourcer fagfolk er nødvendige komponenter i enhver virksomhed, så jobbet prognose er endeløs. Kandidater kan søge job i stort set alle brancher og vælge mellem offentlige og private selskaber.Med de ledelsesmæssige aspekter af graden, kan enkeltpersoner også forfølge lederroller og forventer at begynde i det mindste en mellemlederniveau position.

&nbsp

Med jobsikkerhed og alsidighed, at en Master i Human Resource Development kan levere, er det absolut en farbar værd at udforske. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.