Keystone logo

38 Kandidat Programmer i Biovidenskab Havebrug Plantevidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Biovidenskab
  • Havebrug
  • Plantevidenskab
Studieområde
  • Biovidenskab (38)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Biovidenskab Havebrug Plantevidenskab

For studerende, der ønsker at udvide deres uddannelse efter at tjene deres bachelor-grad, en kandidatgrad er det næste logiske skridt. En Master i Plant Sciences fokuserer på afgrøder og planteproduktion, samt landbrugssystemer.

Du kan spørge sig selv, hvad der er en Master i Plant Sciences? Dette program lærer eleverne om planteproduktionen og udvikling af bæredygtige systemer til produktion af vedvarende ressourcer, lægemidler og fødevarer. Studerende vil lære principperne for planteavl, plantepatologi, og agro-økologi, og hvordan man kan integrere disse til at give sunde prøver til fødevarer og non-food. Eleverne kan vælge at specialisere sig i områder som afgrøde videnskab, drivhus gartneri, naturressourceforvaltning, planteavl og genetiske ressourcer, og plante entomologi og patologi.

Fordi de er professionelle uddannet på et universitet, en af ​​de største fordele ved at tjene en Master i Plant Sciences er, at beskæftigelsesegnethed er høj, og mange studerende modtager jobtilbud selv før de er færdiguddannede. Forsknings- og analytiske færdigheder lært er gavnlige på mange områder, og de studerende lærer at passe bedre på miljøet.

For studerende interesseret i at tjene deres kandidatgrad, der er programmer til rådighed både nationalt og internationalt. Varigheden og særprogrammer varierer fra skole til skole, så omkostningerne svinge ganske lidt. Spørg din skole valg, hvad det ville koste at gennemføre programmet.

De, der opgradere med en Master i Plant Sciences har mange karrieremuligheder. De, der ønsker at gå ind i forskning ofte ansat på forskningsinstitutioner, universiteter og agroindustrien eller planteforædling selskaber.Andre karriere kan være i politik, ledelse, rådgivning og kommunikation i statslige og agroindustrien organisationer.

Fordi alles tidsplaner er så forskellige, er mange skoler tillader fleksibel rejseplan ved at tilbyde online klasser. Nogle programmer kan have specifikke kurser online, mens andre kan tilbyde hele kandidatuddannelsen som en online mulighed. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.