Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 50 Kandidat i Politik 2023/2024

50 Kandidat Programmer i Politik 2023/2024

Oversigt

Studerende, der ønsker at opnå en kandidatgrad, er et stort mål. For at tjene denne grad, skal en person først få en bachelorgrad. Studerende skal normalt afslutte en afhandling eller en anden type forsknings papir inden eksamen.

Hvad er en Master i Politik? Denne grad lærer de komplicerede videnskabs- og filosofiske teorier bag politikken rundt om i verden. En kandidats grad i politikken skærer med en bred vifte af andre emner, herunder offentlig politik, økonomi, sociologi, lov og psykologi. Studerende lærer om det politiske klima i lande rundt om i verden. En typisk grad indebærer politisk filosofi, internationale relationer og komparativ politik. Studerende kan vælge at få bred viden om alle tre eller at fokusere på et bestemt interesseområde.

Personer, der beslutter at tjene en postgraduatgrad i politik, kan få mange fordele og få praktiske og analytiske færdigheder. Kandidater kan lære at gennemføre politisk forskning, uddybe deres skriftlige kommunikationsfærdigheder og forstå, hvordan informationsteknologien passer til de økonomiske og politiske markeder.

Omkostningerne til at opnå en kandidatsgrad varierer fra land til land og institution. Visse programmer er længere end andre og kræver en større økonomisk forpligtelse. Nogle studerende kan kvalificere sig til stipendier, tilskud eller lån.

Personer, der opnår en kandidatgrad i politik, har en række karrieremuligheder. Nogle kan gå på arbejde for den føderale regering i form af en valgt embedsmand. Andre kan tage administrative job i politikken, analysere den offentlige orden eller blive lobbyister. Uden for statslige job kan kandidater vælge at blive statsvidenskabelige pædagoger på gymnasieniveau. Stillinger er også tilgængelige i offentlige anliggender og offentlig administration på nogle steder. Endnu andre personer kan vælge at arbejde på flere områder, såsom undervisning samt at holde offentlige kontorer.

Folk, der har interesse i at tjene en kandidatgrad i politik, kan deltage i en bred vifte af universiteter over hele verden. Mange institutioner tilbyder online kurser. Internet kurser er en glimrende mulighed for folk der har brug for en mere fleksibel tidsplan. Søg efter dit program nedenfor eller kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Politik
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (50)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat