Keystone logo

22 Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Politisk økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Bachelor
  • Politisk økonomi
Studieområde
  • Økonomi (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Politisk økonomi

Den proces, hvorved kollektive valg er lavet er kompleks og uforudsigelig. Når det bliver nødvendigt at foregribe handlinger regeringer, private borgere og virksomheder, der med en Master i Political Economy tilbyder værdifuld analyse og retning for centrale beslutningstagere.

&nbsp

Hvad er en Master i Political Economy? Det er en avanceret grad egnet til dem med tidligere bachelor arbejde i statskundskab, økonomi, historie eller forretning. Programmer fokuserer på den strategiske begrundelse for enkeltpersoner og samlinger af mennesker. Studerende grundigt undersøge processer, motiver og konsekvenser af politiske valg. Emner af undersøgelsen omfatter statslige regler, valg, lov og særlige interessegrupper. Studerende er også undervist i, hvordan politiske konkurrence i sidste ende konsekvenser samfundet.

&nbsp

En Master i politiske økonomi videreudvikler elevernes kritisk tænkning og kommunikationsevner.De bliver undervist de store teorier om økonomi og statskundskab coach. De er i stand til at relatere de to separate discipliner til hinanden og drage meningsfulde konklusioner. Studerende udvikler færdigheder med den nyeste software og teknologi og er i stand til at bruge den til at indsamle og analysere datasæt.

&nbsp

De samlede omkostninger for en kandidatuddannelse, afhænger af institutionen. Eleverne opfordres til at kontakte indlæggelser afdelinger universiteter under overvejelse for mere specifikke oplysninger om gebyrer og undervisning. De fleste programmer vil kræve mindst to år på fuld tid undersøgelse. Eleverne skal også tage hensyn til boliger, kursusmaterialer og transportomkostninger.

&nbsp

Kandidater med en Master i politiske økonomi er kvalificeret til ansættelse i mange offentlige stillinger. Lobbyisme virksomheder også værdsætter evner disse kandidater, og mange finder arbejde som rådgivere for politiske kampagner.Nogle arbejder som forskere eller analytikere i virksomheder, der konkurrerer i stærkt regulerede industrier. Konsulent arbejde er en mulighed for dem, der foretrækker at forblive selvstændigt erhvervsdrivende. Disse programmer også forberede eleverne til at forfølge højere uddannelsesniveauer. Mange sidst færdiggøre en ph.d.-program og gå videre for at finde beskæftigelse i akademikere.

&nbsp

Studerende interesseret i et af disse programmer bør begynde at forske deres muligheder med det samme. For internationale studerende eller arbejder fagfolk, mange online universiteter tilbyder kurser, der passer inden for planlægning og geografiske begrænsninger. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.