Keystone logo

78 Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Præsteskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Teologi
  • Præsteskab
Studieområde
  • Humaniora (78)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Præsteskab

Erhvervelse af en kandidatgrad er et mål mange studerende nå i deres avancerede pædagogiske studier. Det giver ekstra intensiv undersøgelse over en standard fire-årig grad program, der giver flere karrieremuligheder for den studerende. Den typiske tid til at færdiggøre programmet er to år.

Hvad er en Master i ministeriet? En Master i ministeriet er en avanceret grad i bibelske studier, sammen med en koncentration i faglige praksis for at forberede de studerende til en lang karriere inden for området. Den omfatter en teologisk funderet pensum til at udvikle en dybere forståelse af Bibelen ud over en bachelorgrad. Yde praktisk og erfaringsbaseret undervisning i ministeriets tjenester, graden også studie i religiøs kultur og forståelse.

En studerende kan vælge at få denne type graden af ​​flere grunde.Med en grundig bibelsk og ministerium baggrund, vil de studerende opnå viden og kommunikative færdigheder til at tjene ministerielle behov for kirker og fællesskaber små og store. Erhvervelse færdigheder i disciplinen bidrager til evnen til at kommunikere tro og åbner døre i en bred vifte af private og offentlige institutioner.

Udgifterne til programmet vil variere afhængigt af placeringen og varigheden af ​​undersøgelserne. Kontakte administrationen kontorer potentielle skoler og universiteter for specifikke spørgsmål vedrørende omkostninger.

En Master i ministeriet vil tilbyde borgerne en bred vifte af muligheder for job. Mange grad indehavere vil vælge at blive leder og minister for en kirke og dens menighed. Nonprofit organisationer vil også have åbninger til studerende, der har denne type baggrund. En sti i uddannelse er en anden populær karriere, hvor kandidater kan undervise bibelske eller ministerielle studier på private og offentlige gymnasier og universiteter.En studerende kan også opsøge en doktorgrad for at åbne op for avancerede positioner med endnu højere lønninger.

Universiteter over hele verden tilbyder disse typer af programmer, der starter mange succesfulde karrierer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.