Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 17 Kandidat i Psykologisk forskning 2023

17 Kandidat Programmer i Psykologisk forskning 2023

Oversigt

Hvad er psykologisk forskning?
Psykologisk forskning er den videnskabelige undersøgelse af menneskets sind og adfærd. Målet med psykologisk forskning er at forstå, hvordan mennesker tænker, føler og opfører sig. Psykologisk forskning kan opdeles i to hovedtyper: grundforskning og anvendt forskning. Grundforskning udføres for at opnå en bedre forståelse af menneskelig adfærd. Anvendt forskning udføres for at løse problemer i den virkelige verden. Psykologisk forskning udføres ved hjælp af en række forskellige metoder, herunder eksperimenter, casestudier, undersøgelser og naturalistisk observation. Psykologer bruger disse metoder til at studere en lang række emner, herunder børns udvikling, unormal psykologi, følelser, kognition, psykiske lidelser og social adfærd.

Hvad kan jeg lave med en grad i psykologisk forskning?
Der er mange karrieremuligheder for dem med en grad i psykologisk forskning. Nogle arbejder i den akademiske verden, hvor de udfører forskning og underviser på universiteter og højere læreanstalter. Andre arbejder i det offentlige, hvor de bruger deres viden om psykologi til at hjælpe med at skabe offentlig politik. Andre igen arbejder i den private sektor og anvender deres færdigheder i virksomheder og organisationer. Der findes mange forskellige typer psykologisk forskning, så der er mange forskellige karriereveje, som man kan vælge. Uanset dine interesser er der sandsynligvis en måde at bruge din uddannelse i psykologisk forskning til at gøre en karriere, som du vil finde tilfredsstillende.

Hvilke uddannelser er tilgængelige inden for psykologisk forskning?
Psykologisk forskning er tilgængelig på bachelor- og kandidatniveau. En bacheloruddannelse i psykologisk forskning kan føre til en karriere inden for psykologi eller et beslægtet område. En kandidatgrad i psykologisk forskning kan føre til en karriere som forsker, professor eller klinisk psykolog.

Hvad skal jeg studere under min psykologiske forskningseksamen?
Kursusarbejdet for en psykologisk forskningseksamen varierer afhængigt af studieniveauet og det specifikke program. Der er dog nogle fælles emner, som dækkes i de fleste programmer. Disse omfatter forskningsmetoder, statistik og psykologisk teori. Studerende vil også have mulighed for at specialisere sig inden for et bestemt område af psykologien, f.eks. børns udvikling eller social psychologi.

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sundhedspleje
  • Psykisk sundhedspleje
  • Psykologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat