Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 11 Kandidat i Forlagsvirksomhed 2023

11 Kandidat Programmer i Forlagsvirksomhed 2023

Oversigt

En kandidatuddannelse er en akademisk betegnelse skænket dem, der tager den planlagte kursusaktiviteter i et bestemt område og fuldføre programmet. Kandidatuddannelser typisk bygge på uddannelse fundament erhvervet i en beslægtet bacheloruddannelse.

Lige hvad er en Master i Publishing? Denne omfattende Uddannelsen giver et solidt pædagogisk fundament i stort set alle områder af publicering, fra et historisk overblik over industrien til en nøje gennemgang af nye teknologier. Studerende i et sådant program kan forvente at gennemgå en lang række både traditionelle og elektroniske udgivelse overvejelser, og ekstra opmærksomhed er ofte givet til etik, redaktionel design, love om ophavsret og overvejelser og generelle markedsføring og forretningspraksis. Nogle programmer understrege opnå højere roller i forlagsbranchen, og har tendens til at fokusere på områder som budgettering, kontraktforhandlinger og økonomi, blandt andre.

Studerende, der med succes har opnået en Master i Publishing er generelt i stand til at lede en højere løn end deres bachelor-grad-holding karriere konkurrenter og er også typisk ansat i, og i stand til at sikre en højere stillinger end dem, der har mindre grader.

Der er ingen fast omkostninger for at opnå en kandidatgrad i forlagsbranchen. Undervisning omkostninger varierer betydeligt fra skole til skole og program til program baseret på faktorer som prestige institutionen og hvor geografisk, er programmet tilbydes, så kontakt hver skole af interesse at få specifikke undervisning oplysninger.

Succesfulde kandidater fra disse programmer er forberedt til højt betalte arbejde i en række forskellige positioner og områder. Mange kandidater går på at finde arbejde som redaktører, erhvervsfolk, marketing fagfolk eller designere, mens andre vælger at fokusere på den teknologiske side af industrien og sikkert arbejde i en IT-relateret eller teknologiske kapacitet.

Hvis en kandidatgrad i udgivelse er noget, du gerne vil vide mere om, gennemgå de enorme uddannelsesmuligheder til rådighed gennem vores omfattende globale database af programmer. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Markedsføring
 • Forlagsvirksomhed
Studieområde
 • Markedsføring (11)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat