Keystone logo

170 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde Rådgivning 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Socialt Arbejde
  • Rådgivning
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (170)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde Rådgivning

Avancerede grader i en lang række undersøgelser er blevet mere og mere specialiseret i det sidste årti. Master 's grader tillade studerende at få en grundig uddannelse i de metoder og applikationer, der giver mange muligheder for enhver professionel.

Hvad er en Master i Rådgivning? En Master i Rådgivning er en kandidat-niveau grad, der betyder, at du har gennemført betydelige undersøgelse på området for iværksættervirksomheder undersøgelser, og at du er fagligt parate til at engagere sig med kunder som konsulent i en række forskellige måder. Den er designet som en forlængelse af den specialisering, der ofte begynder med en iværksætter-studier bachelor-grad, selv om programmerne er også tilgængelige for studerende med flere generelle forretningsmæssige baggrunde så godt.

Fordelene ved at forfølge en kandidatgrad i rådgivning omfatter en udvidet værktøjskasse, der gavner dig selv og dine kunder, hvilket giver dig en bredere vifte af taktik til at bruge, uanset om du vokser din egen virksomhed eller styre en andens. Graden giver dig også med den nødvendige erfaring til at gøre godt analyserede beslutninger hurtigt og under en række skiftende forhold, hvilket gør den opnåede viden umiddelbart praktisk.

Omkostninger varierer ganske lidt fra program til program, men de er konkurrencedygtige med andre grader i forskellige business-relaterede områder. Den bedste måde at få et skøn over undervisningsafgifter omkostninger for forskellige programmer er at kontakte den institution, der tilbyder den grad.

Karriere i rådgivning kan rækker over en bred vifte af applikationer og stier. Mange konsulenter arbejder som problemløsere for en række kunder, styre deres professionelle relationer og netværk gennem etablering af virksomheder, der giver dem mulighed for at konsolidere deres ressourcer.Individuelle karriere baner vil variere meget afhængigt af den type på at rådføre sig enkelte studerende forfølge, men strategisk vækst og personaleledelse er begge almindelige valg.

Dette nye område er bedst repræsenteret ved en lille, men dedikeret kernegruppe af online skoler. Mange rekrutterer internationalt, med fokus på at bygge erhvervet ved at arbejde med dedikerede studerende fra en række forskellige baggrunde. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.