Keystone logo

6 Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Journalistik Radio- og tv-journalistik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Journalistik
  • Radio- og tv-journalistik
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Journalistik Radio- og tv-journalistik

En kandidatgrad følger bacheloruddannelsen med fokus på at opnå avanceret viden om et bestemt fagområde eller fagområde. Det er det første niveau af kandidatuddannelse og betragtes som en kandidatgrad i den akademiske verden, der går forud for doktorgraden.

Hvad er en Master i Broadcast Journalism? Denne grad forbereder eleverne til karriere i broadcast og elektronisk journalistik gennem teoretisk studie og praktisk træning. Produktion og redaktionelle færdigheder til radio og fjernsyn kan undervises, samt forskning og produktionsfinansiering. Emner omfattet kan omfatte skrivning, informationsindsamling, rapportering og forankring på forskellige platforme. Andre mulige kursusarbejde kan indebære udsendelseshistorie, industriregler og regulativer, offentlig service meddelelser, felt- og studiopræstationer, lyd og visuelle.

Studerende, der tjener kandidatuddannelsen i broadcast journalistik, lærer de specifikke kreative og tekniske produktionsevner, der er nødvendige for at sende radio på traditionelle og nye medieplatforme. Kommunikation og tale træning, vise hosting og scriptwriting er nyttige til fremtidige roller.

Udgifterne til en Master i Broadcast Journalism varierer og er ofte baseret på uddannelsesinstitutionen og programmets længde, som løber i mindst et år. Typen af ​​skole og om den er internationalt baseret påvirker også omkostningerne.

Kandidater fra denne type program kan forvente karriere i udsendelse, sociale medier eller multimedier. De får sædvanligvis den erfaring, der er nødvendig for stillinger i små og mellemstore markeder, som til sidst forbereder dem til jobåbninger på større markeder eller med store broadcastnet. Nogle besættelseseksempler omfatter produktionsassistent til et sportsnetværk, producent til et spanskt sprognetværk, medieaktiviteter til et professionelt sportshold og elektronisk grafikoperatør til et stort kabelnytværksnetværk.

Master i Broadcast Journalism programmer tilbydes på verdensplan af forskellige institutioner. De kan være campusbaserede, online eller begge dele. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.