Keystone logo

4 Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Radiovidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Radiovidenskab
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Radiovidenskab

En kandidatgrad er en globalt anerkendt akademisk betegnelse, der fremmer de færdigheder, der er udviklet i en relateret bacheloruddannelse. Studerende optaget til kandidatuddannelser har typisk allerede gennemført omfattende videregående uddannelser på tværs af en bred vifte af discipliner, herunder men ikke begrænset til engelsk, historie, grundlæggende matematik, humaniora, filosofi, billedkunst og samfundsvidenskab.

Hvad er en Master i Radio Studies? Denne strenge uddannelsesforløb er generelt afsluttet om cirka to år og indebærer grundig gennemgang og uddannelse i alle aspekter af moderne radioproduktion i både virksomheders og freelance-miljøer. Studerende bør forvente at studere radio og lyd produktion og redigering, mikrofon teknikker, optagelse og web færdigheder, program konstruktion og planlægning, talent-casting, team-arbejde og projektledelse, blandt andre beslægtede områder. Yderligere moralske og etiske overvejelser vil blive givet, da de vedrører massemedier.

Studerende, der med succes har opnået en kandidatgrad i radiostudier, er udstyret med de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i en bred vifte af konkurrencedygtige globale virksomheder, og de ansættes ofte før og kan kræve højere lønninger end deres mindre uddannede kolleger.

Omkostningerne ved at opnå en Master i Radio Studies varierer betydeligt af både skole og geografiske område, så interesserede studerende opfordres til at kontakte hver enkelt skole af interesse direkte for specifik og relevant undervisningsinformation.

Radiostudierne er forberedt til arbejde i et bredt udvalg af multimediekapacitet. Mange finder straks arbejde i radio produktion, programmering, nyheder, annoncering og reklame salg blandt andre områder. Mens mange studerende straks søger arbejde i underholdningsindustrien eller i videregående uddannelser efter graduering, bruger andre dog radiostudieringen som en skridt for at opnå en endnu højere avanceret grad.

Hvis en kandidat i radiostudier lyder som det rigtige studieforløb for dig, skal du undersøge de mange uddannelsesmuligheder, der er tilgængelige globalt ved hjælp af vores brede database. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.