Keystone logo

23 Kandidat Programmer i Regering 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Regering
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (23)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Regering

Stigningen mellem en bachelorgrad og en ph.d.-grad, en kandidatgrad er en postgraduate pris, der normalt tager op til tre år at fuldføre. Studerende, der når deres mål om at tjene en mester, kan finde, at de har mange flere muligheder end dem, der ikke gør det.

Hvad er en mester i regeringen? Denne grad giver generelt studerende en bred vifte af viden, da de lærer at undersøge sociale institutioner, herunder at udforske reformområder og skabe forandringer i samfundet. Personer i programmet kan lære praksis og teori om politik og politiske beslutningstagning. Nogle læringsinstitutioner giver eleverne mulighed for at specialisere sig i et område som politisk kommunikation, sikkerhedsstudier eller demokrati studier og regeringsførelse.

Studerende, der opnår en kandidatgrad i regeringen, lærer en bred vifte af færdigheder, såsom evnen til at identificere og analysere problemer og derefter skabe effektive løsninger, hvilket resulterer i velafrundede personer, der kan skabe konkurrencedygtige CV'er. Mange studerende har et stærkt kendskab til regering, økonomi, statistik og politikanalyse. Graden kan lære individer, hvordan man snakker effektivt offentligt, lytter mere aktivt og bedre styrer deres tid.

Der er ikke angivet et tal til at beskrive prisen for at tjene en grad i regeringen. Generelt fastsætter hver læringsinstitution sin egen pris pr. Kredit time, og hvert land har sine egne love om, hvor meget et kollegium kan opkræve. Muligheden for tilskud og stipendier kan også ændre prisen.

At tjene en kandidatgrad i regeringen giver en række karriereforløb for kandidater. Nogle kan fortsætte med at tage tydelige karriereveje, såsom at blive lobbyist eller holde et politisk kontor. Andre kan vælge at arbejde som personaleforvaltere, økonomer eller politiske forskere. Endnu andre kan vælge at undervise regering på gymnasialt eller post-sekundært uddannelsesniveau som lærere eller professorer. Uanset om det er for et statsligt organ, universitet eller privat virksomhed eller selskab, er der mange muligheder i overflod.

Højskoler, universiteter og andre postkurslige læringsinstitutioner kan tilbyde regeringsrelaterede kandidatuddannelser over hele kloden. De, der ønsker at telecommute, kan også deltage i kurser online i mange tilfælde. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.