Keystone logo

140 Kandidat Programmer i Regnskabsføring og finans 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Regnskabsføring
  • Regnskabsføring og finans
Studieområde
  • Økonomi (140)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Regnskabsføring og finans

Selvom en bachelorgrad i regnskab kan sende dig godt på vej, hvis du har planer om at blive en succes i et regnskab og finansiering karriere, kan det være nødvendigt med yderligere undersøgelser og certificering. En Master i Regnskab og Finansiering kan gøre dig konkurrencedygtig på det internationale marked i et stadig mere konkurrencepræget karriere felt.

Hvad er en Master i Regnskab og Finans? Det er et normalt konkurrencedygtig program, der fokuserer på avanceret regnskabs- og undersøgelser økonomiske forvaltning, herunder internationale regnskabsstandarder. Forløbet af undersøgelsen kan tage et til to år at gennemføre, og kravene til optagelse og videreførelse af studier er ofte ganske strenge. Da det er en populær og konkurrencedygtig fagområde, skal studerende, der ansøger har en bachelorgrad i et beslægtet område og opretholde et minimum GPA på de fleste universiteter.

Optjening en kandidatgrad i regnskab og finansiering giver mange fordele til studerende.Det gør de studerende mere salgbare over hele verden. Programmet normalt er med til at forberede de studerende til certificering eksamener for at tjene certifikater som en revisor (CPA) eller intern revisor (CIA).

Omkostningerne ved sådan en kandidatgrad varierer afhængigt af institutionen og længden af ​​programmet. Eleverne skal også tage hensyn til yderligere leveomkostninger på campus versus studere online. Yderligere certificeringer kan også koste ekstra. Forskning dit program grundigt for at finde ud af, hvad omkostningerne omfatter.

Kandidater fra en Master i Regnskab og Finansiering kan som regel finde en karriere med regeringen, i erhvervslivet eller i rådgivning. Denne grad er også nyttig i akademisk forskning relateret til regnskab og finansiering. For dem, der planlægger at blive revisorer, denne grad øger salgbarhed for en af ​​de hurtigst voksende job felter, og kan omfatte certificering som en CPA eller CIA.

Eleverne kan ofte vælge at færdiggøre deres studier på campus eller online.Udskrifter er normalt kræves sammen med ansøgningen. Nogle institutioner kan også kræve interviews til deres programmer. For mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.