Keystone logo

57 Kandidat Programmer i Bæredygtighedsstudier Miljømæssig bæredygtighed Ressourcestyring 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Bæredygtighedsstudier
  • Miljømæssig bæredygtighed
  • Ressourcestyring
Studieområde
  • Bæredygtighedsstudier (57)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Bæredygtighedsstudier Miljømæssig bæredygtighed Ressourcestyring

Når eleverne har fået en bachelorgrad, har de mulighed for at komme ind i arbejdsstyrken eller fortsætte deres uddannelse. En måde de kan fortsætte med at lære er med en kandidatgrad. Disse grader tillader kandidater at dyrke en bedre forståelse af det valgte emne og søge om højere betalende job.

Hvad er en kandidat i ressourcehåndtering? Dette uddannelsesprogram lærer eleverne at håndtere brugen af ​​naturressourcer effektivt. Studerende kan tage kurser i økonomi, miljøpolitik, cost-benefit analyse og meget mere. Inden for disse programmer kan eleverne vælge at specialisere sig inden for områder som vandforsyning, økologisk teknik eller ressourcebeskyttelse. Der er intensive etårige programmer og traditionelle toårige programmer, hvorfra eleverne kan vælge.

Studerende, der forfølger en mastergrad i ressourcehåndtering, lærer budgetdannelsesevner, som kan anvendes på mange forskellige karriereområder. Desuden forstår kandidater, hvordan man tolker komplekse data og udfører forskning.

Den nøjagtige pris på en Master i ressourcehåndtering afhænger af nogle få faktorer. For det første skal potentielle studerende overveje universitetets studiepris pr. Kredit, samt antallet af nødvendige kreditter for graden. Nogle institutter kan opkræve mindre for lokale studerende end personer fra andre områder.

Efter at have optjent en Master i ressourceforvaltning kan kandidater vælge enten en forskning eller professionel karrierevej. Kandidater, der fortsætter med at udføre forskning, kan arbejde for et universitet eller en anden institution som forskere og foredragsholdere for at fremme forståelsen af ​​miljømæssige, økonomiske og andre faktorer, der går i ressourceforvaltning. Kandidater, der vælger den faglige sti, kan arbejde for statslige eller nonprofit organisationer som bevaringschefer. Disse ledere hjælper med at udforme programmer til at distribuere naturressourcer korrekt.

Universiteter rundt omkring i verden tilbyder masteruddannelser i ressourceforvaltning. Potentielle studerende kan studere ved lokale universiteter, i et andet land eller fra deres eget hjem med online-programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.