Keystone logo

8 Kandidat Programmer i Restaurantledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Fødevarestudier
 • Mad- og drikkevarevirksomhed
 • Restaurantledelse
Studieområde
 • Fødevarestudier (8)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular education type

  Kandidat Programmer i Restaurantledelse

  Kandidatuddannelsen kun optjenes efter først afsluttet en bachelor-grad program, som regel en bachelorgrad. At vælge at fortsætte dit studie fordele din karriere ved at give dig de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at hoppe ind i avancerede stillinger.

  Hvad er en Master i Restaurant Management? Studerende, der vælger at studere restaurant forvaltning er udstyret med alt nødvendigt for at drive en restaurant eller spisested. Kurser fokuserer ofte på forretningsmæssige elementer, herunder iværksætteri og markedsføring, mad forberedende koncepter, sanitet og ledelsesmæssige samt administrative evner. Det er også almindeligt for studerende at lære interpersonelle kommunikationsfærdigheder for at interagere med kunder.

  Den primære måde studerende har gavn af at tjene en Master i Restaurant Management er ved at vinde specialiserede kompetencer til deres karriere.Holding en kandidatgrad lig ofte en højere løn, og de erhvervede ledelsesmæssige og kommunikationsevner er gældende for næsten enhver position.

  Udgifterne til undervisning og andre gebyrer varierer ganske lidt. Der er mange faktorer, såsom den specifikke skole, program, fuldførelsestid, status som studerende, og land, der bestemmer dine udgifter. Før tilmelding, er det klogt at gøre grundig forskning og finde ud af, hvilket program der er bedst for dig.

  Mens karrierer, der er muligt at opnå med en Master i Restaurant Management er meget specifikke, er der stadig flere muligheder til rådighed for dig. Det er mest almindeligt at forfølge en ledelses- eller førerposition på en eksisterende virksomhed, såsom restaurant manager, catering manager, mad gæstfrihed specialist, eller markedsføring analytiker. Andre vælger at blive iværksættere og åbne og drive deres egen restaurant. Det er også muligt at komme ind på konsultation og tilbyde ekspertrådgivning til andre ejere eller operatører.

  For at fortsætte din uddannelse, finde det program, der opfylder dine specifikke behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.