Keystone logo

54 Kandidat Programmer i Retsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Strafferetlig procedure
  • Retsvidenskab
Studieområde
  • Jura (54)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Retsvidenskab

Studerende, der forfølger et post-studentereksamen grad i retspraksis lære at identificere, hvordan juridiske systemer fungerer i deres samfund. Denne kandidatuddannelse søges af folk, der ønsker at arbejde på områder, der kræver en dybdegående forståelse af loven.

&nbsp

En potentiel studerende kan spørge, hvad er en Master i Retslære? Det er en avanceret grad, løser problemer, der ligger til retssystemerne og til lovgivningen i almindelighed. Forløbet af undersøgelsen er designet til at analysere de iboende problemer med loven som en social institution i de samfund, som det funktioner. Eleverne lærer at vurdere kendsgerninger og juridiske forhold. De bruger kritisk tænkning til at forstå og fortolke juridiske dynamik og punkter i konflikten mellem loven og andre samfundsmæssige komponenter, som videnskab og økonomi. Særlige foci omfatter energiret, immaterialret, indisk ret og life science-retten.

&nbsp

Der er mange fordele ved at nå en kandidatgrad i retspraksis.Eleverne får uvurderlige skrivefærdigheder samt evnen til at analysere, hvordan lovene anvendes, håndhæves eller ændret som samfundets behov forandring. Studiet af teorien om loven giver de studerende et stort billede perspektiv, der kan give dem en fordel i områder med strafferetlige, politikformulering, uddannelse og private erhvervsliv.

&nbsp

Omkostningerne for at opnå en videregående uddannelse varierer fra institution til institution. Den bedste fremgangsmåde er at kontakte indlæggelser kontor på skolen efter eget valg for at få oplysninger om gebyrer og undervisning.

&nbsp

Talrige karriereforløb er åbne for en person med en kandidatgrad i retspraksis. Man kan lykkes på mange områder, fra uddannelse til det nationale forsvar. Beskæftigelsen kan omfatte juridisk assistent eller advokatfuldmægtig, lov bibliotekar, juridisk konsulent, jury konsulent, tillid / estate officer, mediator, investering bankmand, lobbyist eller journalist.Der er muligheder i USA i organisationer som Federal Bureau of Investigation, Internal Revenue Service og US Department of Justice. Internationalt er der mange private, statslige og ikke-statslige organisationer, der værdsætter denne grad.

&nbsp

Mennesker med en passion for loven og et ønske om at fremme deres juridiske uddannelse kan søge en videregående uddannelse gennem programmer, der tilbydes i hele verden, både på campus og online. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.